11 Ekim 2018 Perşembe

★🌙 Yüce Allah'ın ve Siyah Adamın Bağlantısı...Numara 7...Yüzde 5'lik Kısım (Five Percenters)...Five Percenters Öğretileri ★🌙





Müslüman gibi büyüdüm
Doğuya doğru dua ediyorum.
-Gangstarr, "Who's Gonna Take the Weight"


  Five Percenters neden bir Security Threat Group (STG) olarak ilan edildi?

Five Percenters, Gods and Earths Nation olarak da bilinir. 1963 yılında Harlem NY'de, "The Father" veya "Clarence 13X" olarak bilinen Clarence Smith adında bir adam tarafından kuruldu.

Onun öğretileri veya dersleri çoğunlukla, ABD'de Müslüman lider olan Ilyas Muhammed'in öğretilerinden örnek alınmaktadır  . Allah'a inanan Müslümanların aksine, Five Percenters üyeleri ''Siyah Adam'ın'' gerçek ve yaşayan tanrı olduğuna ve insanların dayandırmaları gereken başka bir Tanrıya sahip olmadığına inanırlar.

Five Percenter bir din mi? Onlar olmadıklarını iddia ediyorlar.

Five Percenter bir çete mi? Tüm örgüt, birkaç kişi tarafından işlenen suçlar ve diğer eylemlerden sorumlu tutulmaması gerektiğini iddia ediyorlar.

Herhangi bir örgütte olduğu gibi, takipçilerin çoğunun dürüst, kültürün öğretilerine derin inançları olan yasalara saygılı insanlardır. Grubun sorunlarının çoğu, özellikle ABD'nin doğu bölgesinde şiddete yönelik eğilimleri belgelenmiş olan grubun hapsedilmiş üyeleriyle ilgilidir.

Üyelerin, kurumların, diğer çalışanların ve diğer mahkumların güvenliğine yönelik tehdidi, Grubu bir Security Threat Group olarak değerlendirmeye neden olmuştur.
.

   Five Percenter Dövmeleri




Neden kendilerini Gods&Nations ya da Five Percenters üyeleri olarak adlandırıyorlar?

Clarence 13X, nüfusun yüzde seksen beşinin yol göstermesi gereken cahil, bilgisiz ve medeni olmayan kişilerden oluştuğunu (çoğunlukla kilisecilerin) öğretmiştir. Bu yüzde seksen beşinin ''kendini bilmeyenler'' olmadığına inanılıyor. Nüfusun yüzde onluk kısmı biraz bilgiye sahip, ancak bu bilgiyi; yüzde seksen beşin kontrolünü sağlamak için kullanırlar. Rev. Jesse Jackson dahil olmak üzere çoğu vaftiz vaizlerinin bu kategoride olduğuna inanılmaktadır. Clarence 13X, kalan yüzde beşini kendisi ve takipçileri gibi düşünen kişiler olarak kabul etti.



Yüce Matematik


Bilgi
Gözlem, öğrenme ve saygı ile gerçeklerin birikimi. Bilgi, var oluşun temeli, çünkü bunu açıklığa kavuşturmak için "bilinmesi" gerekir. Bilgi, Güneş sistemimizin temeli olan; Güneş tarafından verilen "ışık" dır. Ayrıca ALLAH'ın siyahlar için öğretisinin temeli olan Siyah Adam=Bilgi=Güneş(Işık, bilgelik)=Gerçek Erkek inancıdır.

Bilgelik
Bilgi söz konusudur ve ona göre hareket etmektedir. Bilgelik, Su gibi yaşamın yapısal taşıdır. Bilgelik; Kadındır çünkü onun şifresi bilinmez ve hayatı devam eder. Aynı zamanda kişinin bilgisinin bir yansımasıdır. Ay'ın Güneş ışığının (bilgi) bir yansıması olarak gösterilmiş ve kanıtlanmıştır. Bilgi + Bilginin yansıması=Bilgelik=İrfan=Ay(Yansıtan)=Gerçek Kadın

Anlayış
Bilgi ve Bilgeliğin tamamlandığını gösterir ve kanıtlar.

Kültür / Özgürlük
Kültür, yaşamanın bir yoludur. Birinin dilini ve gelenekleri yansıtır. Özgürlük, 'özgür düşünceye' sahip olmak ya da kısıtlamalardan yoksun olmaktır. İnsanın kültürü, barış olan İslam'dır (özgürlük, adalet ve eşitlik).

Güç / Arındırıcı
Güç, yaratıcı enerjidir. Arındırmak, mükemmeldir. Güç, Allah'ın matematiği olan gerçektir. İslam kültürünü bilmek güç sahibi olmaktır.

Eşitlik
Eşit olma durumu veya kalitesidir. Var olanla eşit olarak ilgilenmektir. Eşitlik, Bilgi ve Bilgeliği öğreterek ve bunu anlayış yoluyla anlatarak başarılır.

Tanrı
ALLAH'dır. Yüce Varlık, Özgün olan Siyah Adam, Allah;  tüm dünyaların efendisi, her şeyin, güneşin, ayın ve yıldızların evrenin yüce hükümdarıdır. Tanrı güneş sistemindeki güneştir, kadın aydır, çocuk yıldızdır.

Yapı / Yıkım
İnşa etmek, benliğin ve diğerlerinin kendi zihniyetini yükseltmektir. Allah'ın milletine pozitif enerji eklemektir. Yok etmek, olumsuzluğun olumludan ağır basmasına izin vererek harabeye dönmektir.

Doğum
Varoluşun tamamlanmış halidir. Matematik yasası olan Bilgi'den doğana tezahür ettirmek. Kendi içinde tamamlanmak.


Şifre
Bir bütündür, 360'dır. BİLGİ (120) & BİLGELİK (120) & ANLAYIŞ (120). Bütün varlıklar bir şifre ile ilgilidir.




5 Noktalı Yıldızın Ilkeleri
AŞK: Evrendeki en güçlü enerjidir. Bu, kelimelerle tarif edilmesi zor olan bir şeydir. Tartılamaz veya ölçülemez, yine de her canlıyı diğer canlıya bağlayan şeydir. Saf aşkı Allah'ın tezahür ettiğini görüyoruz.

GERÇEK: Yanlışlığın zıttı, değişemez ya da kaçamaz. Gerçek asla bir başlangıca sahip olmadı, bu yüzden hiçbir sonu olmayabilir. Genel anlamda, gerçek Allah'tır. Hakikat her zaman oldu, ve sonsuza kadar olacak.

BARIŞ: İslam'a göre hayattaki amacımız barıştır. Her şeyle barış, Allah ile barış ve insanla barış. Barış; kişinin içinde bulduğu bir durumdur ve bu kendini tanımaktır. Ve sadece kendinizi tanımakla kalmayıp, kendi yüksek ve alçak benliklerini kontrol edebilmek içindir. Biri bunu başarabildiğinde o zaman kişi kendi içinde barış yapacaktır.

ÖZGÜRLÜK: Eğer bir kişi adımında aynı anda; Sevgi, Hakikat, Barış, Özgürlük ve Adalet'i attıysa, o zaman kendi benliğindeki bir özgürlük kazanacaktır. Ve biri kendi alt ve üst benliğiyle uyum içinde yaşayabilecektir.

ADALET: Diyelim ki, bu hükümetin kanun ve ilkelerine göre davrananlarla ilgili ödül, cezadır. Evrensel anlamda adalet, dersi alacak. Bu nedenle aşk anahtardır.



Yüce Alfabe

Harfler    Terimleri

A            
Allah


B            Be Or Born (Ol ya da Doğ)


C            Cee

D            Divine (Kutsal)


E            Equality (Eşitlik)

G            God (Tanrı)

H            He or Her (O ya da O)

I             I (Ben)

J             Justice (Adalet)

K            King or Kingdom (Kral ya da Krallık)

L            Love, Hell or Right (Aşk, Cehennem ya da Dürüst)

M           Master (Esas)

N           
Now, Nation or End (Şimdi, Millet ya da Son)

O           Cipher (Şifre)

P           Power (Güç)

Q          Queen (Kraliçe)

R          Ruler (Hakim, Hükümdar)

S          Self or Savior (Öz ya da Kurtarıcı)

T          Truth or Square (Gerçek ya da Ayarlamak)

U          You or Universe (Sen ya da Kainat)

V          Victory (Zafer)

W        Wisdom (Bilgelik)

X         Unknown (Bilinmeyen)

Y         Why (Neden)

Z         Zig-Zag-Zig



Five Percenters ve Nation of ISLAM ile ilgili videolar
























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder