13 Ekim 2018 Cumartesi

Dead Man Inc...Security Threat Group

Security Threat Group - STG

Dead Man Inc. - DMI


Dead Man Inc, 1990'ların sonlarında Maryland Department of Corrections'da beyaz bir çete olarak ortaya çıktı. Üç kurucudan biri olan Perry Roark, Black Guerilla Family hapishane çetesinin sistemdeki üyeleri tarafından saygı gördü, ancak onlara katılmaya çalıştığında reddedildi.



Black Guerrilla Family tarafından reddedilmesine rağmen, Dead Man Inc'in kurucuları, hükümet karşıtı ve anti-otoriter olan BGF temel felsefesini kabul ettiler. Dead Man Inc. hızla büyüdü, küçük çeteleri emdi ve bugün MD DOC'un üçüncü büyük çetesiydi. Onlar mahkumlara ve personele karşı şiddeti ile tanınıyorlar ve Black Guerrilla Family için yakılan yeşil ışıkları bildiriyorlar. .


DMI günümüzde hapishane duvarlarının dışına, sokaklara ve bazı ülkelere yayıldı. Bazı alt düzey liderler beyaz olmayanların katılmasına izin verdiler.

Sağ - 4/13 /09'un tarihi önemli bir anlam taşıyordu. 4 13 ve 9 sayıları alfabede D M I harflerine denk geliyor.

Sol - DMI bazen siyah rengi bir tanımlayıcı olarak kullanır. Ayrıca ABD doları banknotunda bulunan "göz ve piramit" sembolünü kullanırlar. Göz, bilgiyi temsil eder ve piramit gücü temsil eder.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder