29 Nisan 2020 Çarşamba

Persons

Resim

Ahbir "D.Rose" Sardin (3 leşi var) bir Folly Boyz üyesi. (Black Peace Stone seti) çok sevilen bir üye ve bilinen bir katil. Kuzeni FBG Duck (STL). 2011 yılında, 15 yaşındayken, diğer 600 üyeleri ile birlikte Seen Dale'ı (STL) öldürdü. Doc'ı (No Luv City) vurdu ve öldürdü. Lil 'Marc'ı (051YM) vuran ve öldüren silahlı adamlardan biriydi. Hapishaneye girip çıktı. Venzel "Big V" Richardson (TW) 'ı öldürdüğü için 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı . Çoğu kişi D.Rose'un masum olduğunu ve Big V'yi Lil'Los'un (Front$treet) vurduğunu söylüyor.



Resim
(Die Y yapıyor, 051 Young Money çetesine saygısızlık)

Leonard "L'A Capone" Anderson (1 leşi var), 600'den bir Black Disciple idi. Çok sevilen bir üyeydi ve setinden bilinen bir rapçi idi. Lil Chief Dinero (GMEBE) ile kuzendi. Tay (600) ve Jb Bin Laden (400East Murda Drive) en yakın arkadaşlarıydı. Omar / Odey'i (E-Spot) vurdu ve öldürdü. Ayrıca, Fathead / Fatz (051YM) ve Modell (STL) cinayetlerine yardım etti / vardı. 2013 yılında bir şarkıyı kaydettikten sonra bir studyonun arkasından yürüdü, Lil'Mick (051YM) bir sokakta onu bekliyordu ve yürüdü, ona ateş ederek iki kez vurdu ve öldürdü. Daha önce BossTrell (STL) tarafından vuruldu (vefat etti). Lil'Mick, L'A Capone'un öldürülmesiyle ilgili olarak 60 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.



Resim

Devon '' Big Kutthroat '' Davis (6 leşi var) 21 Yaşında bir KTS (Kill To Survive), Vice Lords üyesi. Babası Big Vinnie (KTS) idi (hayatta değil). Dre (KTS) ve Lil 'Vinnie (KTS) kardeşleriydi. Zeko'nun kuzeniydi (051YM) idi (vefat etti). Posto'nun (LakeSide) en iyi dostuydu (vefat etti). Gotti (8X13), Roc (NLMB), Alamo (NLMB), Big Los (NLMB) ve Fearro'yu öldürdü (Sirconn City Gangsters). Kobe'yi (NLMB) öldürürken Posto ile birlikteydi. Ayrıca, Johnno'nun (Sirconn City Gangsters) öldürülmesine yardım etti. 2015 yılında, Kutthroat Von, Sirconn City Gangsters (Gangster Disciples seti) üyeleri tarafından öldürüldü.




Resim

Marc "Lil 'Marc" Campbell (1 leşi var) 051YM' den 20 yaşında bir Mickey Cobra idi (bir Renegade Mickey Cobras / Black P. Stones seti). C-Ball (STL), Tooka (STL) (hayatta değil) ve Sko'nun (EBT) kardeşi idi. Çetesinde çok sevilen biriydi ve bilinen bir shooterdı. Geçmişte Billionaire Black'in kolyesini çaldı (STL). Shothon'u öldürdü (Welch World). Ayrıca Lil Tony (THF46)' nin öldürülmesinde yardımcı oldu. Lil 'Marc, Black Disciples çetesini dissledi. 28 Mart 2014'te, D.Rose (600) tarafından öldürüldü. 051YM, Lil Marc'ın onuruna setin ismine ''Marc Block" adını verdi.


Resim
PoppieFrmTW

Poppie (iddialara göre 1 leşi var), 16 Haziran 2017'de öldürülen 18 yaşındaki bir Black P. Stone ve TWSB (Tyquan World Sack Boys) rapçisi ve üyesiydi. Poppie aynı zamanda iyi bilinen bir shooter ve TW’ın topkiller'larından biriydi. Poppie işteyken bir araba yanaştı ve iddiaya göre HK (Oblock) (merhum) ve Duke (Oblock) arabadan indi ve her ikisi de Poppie'yi birkaç kez vurdu, HK Poppie'yi kafasından vurdu. Poppie başlangıçta West Woodlawn bölgesindeki JaroCity ve ChiefTown'ın etrafındaki gençlerden biriydi. Poppie, 600 / FrontStreet tarafından öldürülen Big V (TW) (merhum) öldükten sonra sokaklarda aktif olmaya başladı. Boobie (Jaro City bağlantılı) 800DMG mahallesindeki bir ev partisinde öldürüldüğü için bu 800 ve TW arasında gerginliğe neden oldu, Temmuz 2016'da Poppie ve TB (TW) (merhum), Cheno'yu (Oblock) (merhum) öldürdüler. İddialara göre Cheno, M.O.E.(bir GD seti, Famous Dex'in seti) mahallesinde yaşayan ailesini ziyarete gitmişti; M.O.E. üyeleri, STL ve TW'u Cheno'nun orada olduğu konusunda haber uçurdu. TB ve Poppie, Cheno'yu göğsünden vurdular, daha sonra hastanede öldü. İddialara göre Get Right'da (STLEBT) (merhum) da oradaydı. TB'nin T.Roy'u (Oblock) öldürdüğü zaman, Poppie'nin de orada olduğu iddia edildi. Poppie birden çok kez 800, Oblock, FrontStreet, SavageSquad ve 600 üyelerine ateş açtı. Poppie, Lil Darrell'in (Jaro) küçük kardeşidir. Poppie TB ile en iyi arkadaştı. Poppie ayrıca Bubba (TW), Chuxky (TW), Brick (STLEBT) (merhum), Get Right, Gi (STLEBT), Big V, Jerk (TW), Tyquan (Jaro) (merhum), Mook (TW ), 2times (TW), Modell (STLEBT) (merhum), Lil Mike (Jaro), Lil Cho (TW) ile araları iyiydi. Poppie TWSB'nin saygın bir üyesiydi.
Resim








Resim
Lil Reese

Lil Reese (İddialara göre 1 leşi var) Lamron'dan bir BD (Black Disciples) ve bilinen rapçi ve bilinen bir shooter. Lil Reese, Englewood'da saygın bir BD olan Big Reese'in oğludur. Lil Reese, Lamron'a çok gençken geldi ve Lamron'da büyüdü . Temmuz 2008'de Reese iddialara göre Tommy'yi (M.O.E.) öldürdü. Reese, No Luv City mahallesinde oppshopping (oppları vurmak için onların mahallesinde arayış içinde olmak) yapıyordu, bir grup M.O.E. üyesi bir verandadaydı ve Reese kalabalığa ateş etmeye başladı ve Tommy'yi vurdu, daha sonra öldü. Ayrıca 2008'de rap yapmaya başladı, ilk şarkılarından biri Pipe Down'dı. 2009 yılında Lil Moe (Lamron, Lil Reese'in kuzeni) (merhum) öldükten sonra Reese rap'i ciddiye almaya başladı.2011 yılında Letz Do A Drill şarkısı ile ünlenmeye başladı. Nisan 2012'de Chief Keef (Wic City, O Block) ile Don'tt Like şarkısından sonra tanındı ve 11 milyon izlenmeye sahip en büyük şarkısı “Us” ı çıkardı. Kasım 2019'da Reese arabasında otururken boynuna vuruldu. Lil Reese, milyonlarca izlenmeye sahip Us, I Need That ve Traffic şarkılarıyla bilinir. Reese birçok kez Shields ve NoLuv City üyelerine ateş etti. Reese, Tayski ile (D-Town) (merhum) yakındı. Lil Reese Lamron ve TayTown'ın hemen hemen hepsi ile yakındı. Ayrıca Oblock ve FrontStreet ile de bağlantıları vardı. Reese müzik yapmaya devam ediyor.
Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder