19 Nisan 2020 Pazar

Küçük bir knowlege

Resim
Gangster Disciples
Gangster Disciples, 1968 yılında Chicago'da Larry Hoover tarafından kurulan bir sokak çetesi / organizasyondur. GD'lerin ana sembolü Pitchfork'tur. GD'ler 6'nın altındadır (Folk Nation). Orijinal adı High Supreme Gangsters'dı. Gangster Disciples, Chicago'nun 1 numaralı en büyük çetesi ve Amerika'nın en büyük çetelerinden biridir. Önceki yıllarda Gangster Disciples, BD'ler (lll) ve New Breeds (LLL) ile birleşmiş BGDN'nin dışındaydı. Organizasyonların kurucusu Larry Hoover şu anda cinayet, komplo, gasp ve daha birçok konuda ömür boyu hapis cezasına çarptırılıyor.

Bilinen Üyeler: Off Set, Derrick Rose, Famous Dex, Anthony Davis, FBG Duck, 22 Gz, Young Pappy(merhum), Monte Ellis, Duke Deuce, Chance The Rapper, Lil JoJo(merhum), Lil Jay, YBN Nahmir, Mario Chalmers, Lil Zay Osama, SahBabii, Zack Randolph, OG KK, Jabari Parker, Timo, THF Billa, Lil Mister(merhum), Reggie Baybee, Jahlil Oakafor, Duke Da Beast, Dooski Tha Man(merhum), Prico, Smylez(merhum), KTS Von(merhum), Shorty Rome

Diğer Şehirler: Chicago, Gary, Atlanta, New York, Jacksonville, Milwaukee, Memphis.


Uzun hali; viewtopic.php?f=331&t=1137


Resim
Vice Lords
Vice Lords, 1957 yılında Chicago'da Edward Perry tarafından kurulan bir çete / kuruluştur. Almighty Vice Lords Nation, Chciago'daki en büyük 2. çetedir. Almighty Vice Lords Nation 5'in altındadır (People Nation). Vice Lords'un ana sembolü, şapka, baston, eldiven ve papyonlu playboy tavşanıdır. Pek çok farklı türde Vice Lord var, hiç kimse ulusun tamamını yönetmiyor, sadece kümelerden oluşuyor. Orijinal küme, aynı zamanda en büyük küme olan Conservative Vice Lord'dur. Diğer şubeler arasında Travelling Vice Lords, Unknown Vice Lords, Mafia Vice Lords, Insane Vice Lords, Renegade Vice Lords, Spanish Vice Lords, Imperial Vice Lors, OutLaw Vice Lords ve diğerleri. 4CH'ler(4 Corner Hustlers) de AVLN'nin bir parçasıdır ancak başlangıçta kendi ulusları vardı, bu yüzden onları dahil etmiyorum. Vice Lords, Chicago'daki en eski sokak çetelerinden / organizasyonlarından biridir.

Bilinen Üyeleri: Moneybagg Yo, Allen Iverson, Freddie Gibbs, Twista, Kevin Garnett, Polo G, Ebone HoodRich, Andre Igoudola, El Hitla, Bo Deal, Toney Allen, Lil Trav, ZayTiggy, Bird Luciano, Dee Jap, Lil Lawd, Daz Lawd, Zmoney, Cago Leek, Patrick Beverly, Donterio Hundon, Hot Head 1300.

Diğer Şehirler: Chicago, Gary, Minneapolis, Memphis, Jacksonville, Milwaukee, East St. Louis.

Uzun hali; viewtopic.php?f=331&t=12088

Resim
Almighty Black Peace Stone Rangers / Rangerettes Nation
Black P. Stones, Jeff Fort (Chief Malik El Kabah) tarafından 1959'da Chicago'da kurulan bir çete / organizasyondur. Black P. Stones sembolleri 5 sayısı, piramit ve bir yıldız ile hilal aydır. Black P. Stones ismi 65th and Blackstone mahallesinden geliyor. “Black P.” ayrıca Black Power, Peace ve People'ı temsil eder. Black Stones da Moors'un kısaltması olan Moes'u hitap olara kullanırlar. Ayrıca El Rukn ve Black Stone Ranger ismini de kullanırlar. Black Stone'lar Moor (Bugünkü Fas topraklarında yaşayan eski Afrikalı müslüman topluluğu) bilimi ve dinini de organizasyonlarında işlediler ve inandılar. Black Stones bir zamanlar MC'lerle (Mickey Cobras, eski adı ile Egyptian Cobras) birleşti, ancak ayrıldıalr. Almighty Balck P Stone 5'in altındadır (People Nation). Apache Stones bir zamanlar Black P. Stone Nation'ın bir parçasıydı, ancak dallandılar, temelde yine de aynı kümeler. Black Stones Chicago'daki en büyük 4. çetedir. Jeff Fort şu anda Muammar Kaddafi ile yapılan silah kaçakçılığı için 168 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İstatistiksel olarak Black Stones Chicago'daki en şiddetli çete / örgüttür.

Bilinen Üyeler: G-Herbo, Lil Bibby, G-Count, Rico Recklezz, Shoota Shellz(merhum), NoGood Loso, EBK Juvie, Five Star, Lil Chief Dinero, Lil 40, GMEBE Pistol, Young Chop, Trello, TYMB MoneyMan, SlumLord Trill, TWSB 2x, Smoke Da Don, GMEBE Allo, Goonie Looney(merhum), TWSB Chunky, NoLimit Mello, CrateHead, Poppie(merhum), Javo, Kaydoe, Lil Twan, Crazy James, TYMB Zero.

Diğer Şehirler: Chicago, LA, NY, Atlanta, Florida, Miami, Jackson Mississippi

Uzun hali; viewtopic.php?f=331&t=8346

Resim
Black Disciples
Black Disciples , 1963 yılında Chicago'da David Barksdale (merhum) tarafından kurulan bir çete / kuruluştur. BD'nin ana sembolleri treyler (3) ve Davut yıldızıdır. Black Disciples Nation 6'nın altındadır (Folk Nation). BD'ler High Supreme Gangsters ile birleşmeden önce Devils Disciples olarak biliniyolardı ve orijinal işaretleri GD'lerin bugün kullandığı dirgenlerdi (Pitchfork). BD'ler bir zamanlar BGDN'nin bir parçasıydı, Larry Hoover’ın GD'leri ve New Breeds (LLL) ile birleşti ancak zamanla ayrıldılar. King David Barksdale, Jeff Fort'un emriyle 6 Black P Stone bangerı tarafından 6 yerinden vuruldu daha sonra 1974'te böbrek yetmezliğinden öldü. Shorty Freeman, lider olarak David'in yerini doldurmak için ayağa kalktı. Ancak, Larry ve Shorty anlaşamadılar, bu yüzden ayrı yollara gittiler. Başlangıçta BD'ler en küçük setlerden biriydi ancak son yıllarda birçok GD seti BD oldu.

Bilinen Üyeleri: Chief Keef, Lil Durk, LA Capone(merhum), King Von, Lil Reese, GBE Capo(merhum), RondoNumbaNine, 600 Breezy, Memo600, Fredo Santana(merhum), Billionaire Black, BossTop, Edai, Tay600, OTF NuNu(merhum), Yummy(merhum), FYB Jmane, Ewol Sammo, Kenny Mac, JusBlow, Extendo Quano(merhum), Cdai, Bando Bandz(merhum), S-Dot, Lil John 2x, Booka, Prince Dre, Tadoe, Polo Da Don(merhum), Tray Savage, Chxpo, Benji Glo, JB Binladen, Ballout, THF Mooda, Boss Rell(merhum), THF TP.

Diğer Şehirler: Chicago

Uzun hali; viewtopic.php?f=331&t=12051

Resim
4 Corner Hustlers
4 Corner Hustlers 1968 yılında Chicago'da Walter Wheat (merhum) tarafından kurulmuş bir çete / kuruluştur. 4CH'nin ana sembolü 4 sayısı ve elmastır. 4CH'ler aslında kendi organizasyonlarıydı, ancak zamanla AVLN'ye katıldılar ve 4CHVL oldular. 4 Corner Hustlers 5'in altındadır (People Nation). Walt Wheat 4s, Angelo 4s, Sniper 4s, Spanish 4s, Body Snatcher 4s ve Maniac 4s gibi birçok farklı 4 Corner Hustlers türü vardır. Her 4 dalın da kendi lideri var. Walter Wheat, 1994 yılında 4CH üyesi tarafından öldürüldü.

Bilinen Üyeler: Common, Lud Foe, Bump J, 147 Calboy, Lil Ceno, Lil Prada, ManeMane4CGG, Lil Foe, Moonie, EBK Foe, Shorty Foe, Solid4Hustler, Doodie, Young Law, Lil Rondo, SickoBoy Tonio, Big Swirl, Prince Walt Wheat, Sina Row.

Diğer Üyeler: Chicago, Gary, Milwaukee.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder