21 Nisan 2019 Pazar

Gangster Disciples Nation - Almighty Growth & Development Nation 1-7-4-14


ALMIGHTY GROWTH & DEVELOPMENT NATION


Q&A / Soru ve Cevap

1. Kralınız kimdir? Kıng David.
2. Yakın zamandaki yeni kralınız kimdir? King Hoover (Larry Hoover).
36 Noktalı Yıldızın anlamı nedir? Aşk, Yaşam, Sadakat, Bilgi, Bilgelik ve Anlayış.
4. Pitchfork'un anlamı nedir? Akıl, Beden ve Ruh.
5. Yatağınızın altında ne saklarsınız?: Bir bardak su. (Spritiual bir gelenek)
6. Kim bizdendir? Şeytan ve Halk (Folk'lar).
7. Kimler kazanacaktır? Halk.
8K-Swiss nedir? Slob'u gördüğümde öldürürüm.
9. Ejderhanın sağ ayağının altında ne vardır? 6 Noktalı bir Yıldız.
10. Ejderha'yı ne ile öldürdün? Mavi bir kılıç ile.
116 tane destekçiniz kimdir? King Hoover, King David, Shorty, Cobra, King Solomon ve Red (Kırmızı / Kızıl Deniz)

Supreme Rules / Pray
720 İnancı / Yemin
Gerçek şan ve hakikatin altında gurur duyduğum sürece, bu görkemli organizasyona hizmet etmeyi, mücadeleci kardeşlerimi; her türlü gayretle yardım etmeye yemin ettim. Her ikimizin (Krallar ve Kraliçelerin=Kadınlar ve Erkeklerin) de büyümesine yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım, çünkü hedeflerimiz birbiriyle ilişkili. Olumlu bir organizasyon olduğumuz gibi pozitif insanlar üretiriz. Her eylemim, davranışım ve tutumum, organizasyonumuzun dayandığı her pozitif onurlu ilkeyi canlı bir şekilde yansıtacaktır. Altı noktalı yıldızıma kuvvetli bir şekilde destek çıkarken, organizasyonun bütünlüğünde utanç uyandıracak hiçbir şey yapmayacağım; Aşk, Yaşam, Sadakat, Bilgelik, Bilgi ve Anlayış kullanacağım. Örgütün hızlanmasına yardımcı olabilecek her şeyi arayacağım, öğreneceğim ve dinleyeceğim. Olağanüstü bir üye olarak kalmak için her zaman yorulmadan çalışacağım ve tüm mücadelelerde olduğu gibi fedakarlıklarda bulunulmaması gerektiğine dair mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğim. Organizasyonun korunması uğruna bencil biri olmayacağım. Payımın katlanması için istekli olacağım. Organizasyonun iyileştirilmesi için her şeye katkıda bulunacağım. Biz zekâyla sayılacak bir gücüz. Dünyanın refahı ve sosyal statüsü haklı olarak sahip olduğumuz saf dürüstlüğü vizyonumda göreceğim ve paylaşacağım. Büyük bir lider ve vizyonuyla olumlu, üretken insan grubu bizim vizyonumuzdur.

Disciples İnancı
Onurlu başkanımızın öğretilerine inanıyoruz. Konsepte inanıyoruz, organizasyona inanıyoruz; Eğitim, ekonomik, politik, sosyal örgütlenme ve birlik için çaba sarfederken, altı ilkemiz üzerinde güçlü duruyoruz; mücadelenin tüm diğer kardeşlerine doğru çabalarda yardım etmeye çabalıyoruz. Dürüstlüğü ve saygınlığı olan özel bir "FOLK" olduğumuza inanıyoruz. Büyük liderimizin vizyonuna inanıyoruz ve vizyonuyla dikkate alınması gereken bir güç haline geliyoruz.

Gangster Disciples Duası
Ellerimizle bu duayı, tüm kralların kralı olan King David ve taç kralımız olan King Hoover ve dünyadaki tüm dürüst Gangster Disciples'lara sevgiyle açalım...
Birlikte güçlüyüz, sevgim ile sonsuza dek seninim. BİR olarak varız. Kral David, bunun yapılması gerektiğini söyledi! Tanrı yıldızları gökyüzüne koydu ve yansımalarıyla parlıyorlar. Evet, dedi Kral Davut; Beden, Ruh ve Akıl, şimdi ve her zaman; öğrencilerin sevgisiyle birleştirmeliyiz.

GD Duacısı: Tanrı'ya ve en iyisine dua ederken, öldüğümde ve gittiğimde; milletime dinlenmelerini söyle. Bu dünyayı terk edeceğim bu yüzden işler iyi olsun, ben cennetteki veya cehennemdeki sadık bir halkım (Folk = Tek bir kişiymiş gibi söylüyor). Bu dünyadaki yaşam benim için kötüydü, bu yüzden tabuta uzandığımda, beni bir Altı noktalı yıldızla kutsallaştırın ve iki av tüfeğini göğsüme yatırın.

Organizasyonumuz nasıl güçlendirilir?
1) Düzenli Olarak Toplanın: Düzenli olarak toplantılara katılmayı ilke haline getirin. Fiziksel olarak mevcut olmadığınız sürece katılamazsınız. İnsan değil, sadece birinden daha fazlası olun. Bir kuruluşun katılmaya değer olduğunu düşünüyorsanız; kişisel, akıllı, aktif ve sürekli desteğinizi hak eder. Toplantılardan uzak durmayın. Onları iyileştirmeye ve onları teşvik etmeye çalışın ve diğerlerini de aynı şeyi yapmaya teşvik edin. Toplantılara katılmazsanız, Folk rütbelilerine şikayette bulunma hakkınız olmadığını unutmayın.
2) Organizasyonumuzun Amacı: Kuruluş amaçlarını gözden kaçırıp yan sorunlara sürüklenebilirsiniz. Bu yüzden zaman zaman kavramı ve yasaları, ayrıca ulusun çalışma prosedürlerini (politikalar, liderlik tarafından verilen geçmiş / şimdiki kararlar vb.) gözden geçirin. Ayrıca, diğerlerini de aynı şeyi yapmaya teşvik edin ve "FOLK DISCIPLES" hedeflerine sadık kalın. Ulusun hedeflerinin modası geçmiş görünüyorsa, güncellemeleri için adımlar atın. Geri durmayın ve başkasının bunu yapmasını beklemeyin.
3) Üyelik Görevleri ile Yaşayın: Bunlar gerçek bir "G" nin görevleridir:
a. Haklarıyla ilgili sorumlulukları isteyerek yerine getirir.
b. Yaptığı ya da geride bıraktığı şeylerin herkese yardım ettiğini ya da yaraladığını bilir.
c. Folk öğrencilerinin sınırlarını anlar, ancak kendisinden makul olarak beklenenleri yapar.
d. Kulaklarını dinlemek için ve ayrıca ağızlarını konuşmak için açar.
4) Kişisel Destek Alın: Mücadelenin bütün kardeşleri yaptıkları her şeye kişisel bir güç enjekte etme yolunda gitmedikçe ulus işi oldukça soğuk ve kişiliksiz olabilir. Uzak veya düşmanca olmak yerine uyum içinde olmaya çalışın. Bir tavır almanız gerektiğinde yumuşaklığı iyice içine karıştırın. Ne kadar farklılık gösterdiğiniz önemli değil, başkalarının bakış açılarına ve duygularına saygı gösterin.
5) Ruhunuzun Derinliklerinde Mahsur Kalmayın: Evet bir insan düşünür olmak için çaba harcar. Bazı inisiyatif almadığınız sürece, gizlice sahip olduğunuz bilgilerin yararlarının yanı sıra, kendinizden de mahrum olabilirsiniz. Sorunların çeşitli yönlerini inceleyin, böylece kendi kendinize karar verebilirsiniz. Düşüncelerinizi nedenler, ilkeler, kişilikler ve ortak iyilik üzerine temellendirin; duygu ya da dar partizanlık değil.
6) İletişim Yeteneğinizi Geliştirin: Birden fazla organizasyon, ayağa kalkıp sesini duyuran yalnız bir bireyin sesiyle utanç verici bir karardan kurtarıldı. Ne hakkında konuştuğunu ilk önce bilmelisin. Kendi liderlik gücünün kilidini aç ve herkes kazansın.
7) En Önemlisi Kendini Geliştirmek ve Birlikte Bir Büyük Olmak: Ülkemiz, liderlik eksikliği ve işbirlikçi olmayan ya da düşmanca gruplar oluşturan üyeler tarafından engellendi. Bunu düzeltmek için her zaman umut vardır. Bir kişi bile, adil bir dikkat ve tarafsızlıkla karşı taraflar arasındaki boşluğu doldurabilir. Bu milleti tekrar bir araya getirip “Folk Disciples” yasalarını yerine getirme konusunda fikirleriniz varsa başkan sizi gerçekten korur.
8 ) Herkesin En İyi İlgisini Gör:
a. Bu, tüm üyelerin sadece birkaçının değil milletin yararlarını paylaşmasını sağlamak; ve
b. Milletlerin çıkarlarını göz önünde bulundurmayı içerir, sadece birkaç milletten değil.
9) Önemli ve Hassas Toplantılar: Ne zaman bir toplantı yapılacaksa, kısıtlı zaman nedeniyle gerekli ve gerekli olmayanlar arasında net bir ayrım yaparak işlerin devam etmesine yardımcı olun. Sadece önemli konularda; pratiklik ve alaka önerilmelidir. Yetenekli insanları pozisyon aramaya ikna edin. Liderlik pozisyonlarında hizmet ederek Folk Nation'ı ne kadar iyi yapabilecekleri kapasiteye ve motivasyona sahip bireylere dikkat edin. Niteliklerini, diğerlerinden önce öğrenin ve bu nitelikler temelinde hareket edin; kişisel sadakat veya bencil avantajlar için değil.

SİZLERE BOL BOL SEVGİLERİMİ İLETİYORUM!
Örgütümüzü yöneten Kanunların birçoğu hala göz ardı ediliyor. Tüm yasalara uyulmalı ve saygı gösterilmelidir. Bu Örgütün yasalarına aldırış etmeyen ve saygısızlık etmeye devam edenler bu örgütlenmeden ihlal edilecek ve ortadan kaldırılacaktır. 

Liderlik adına size teklif ediyoruz, Sevgi / Aşk! Kardeşler, bunu samimiyetle söylüyoruz. "Seni Seviyorum!" Derken, gerçekten diyorsun ki: "Senin için sorumluluk almaya istekliyim ve seninle sorumluluğu paylaşmaya hazırım." Birçoğumuz bu cümleyi gerçekten anlamadan veya tanımını bilmeden kullandık.

Hareket
Herhangi bir hareketin başarısının, büyük ölçüde bu partiküler mücadeleye katılan insanların kitlesinin katılımına bağlı olduğu bir gerçektir. Aktif destek olmadan liderlik, büyük bir yangının söndürülmesine yardımcı olmak için rüzgarlara tükürmek kadar işe yaramaz. (Bu durumda yangın, yoksulluğun, kaybedilen yönün ve kendi kendini yok etmenin ilerici durumlarının yanan etkileridir.) Aynı şey, halk için Liderlik eksikliği ile de geçerlidir. İkisi hareketi koordine etmek için bir araya gelmeli ve her bölüm grubun hedeflerine ulaşmada payını almalı. Daha da önemlisi, Örgütlenme talimatlarının ortaya konması ve ilgili her üyenin bu yönlere uyması ve hedeflere ulaşmak için gerekli fedakarlıklarda bulunmasıdır.

Görevler
Ortak hedeflere ulaşma fikri etrafında örgütlenmiş bir grup insana Örgüt denir. Ortak bir amaca sahip olan fakat bir birim olmadan, aynı insan grubunun bir Mafya, Çete, vb. olarak nitelendirilmesi yanlıştır. Bu nedenle, her üyenin grubun amaçlarını gerçekleştirmesi esastır. Birliğe duyulan ihtiyacın ne olduğunu ve; birine, diğerine bağlamanın ne olduğunu bilin. Aksi takdirde üyelikleri sorgulanabilir hale gelir. Gangster Disciple Nation'ın temel amaçlarından biri: “Halkımız İçin Özgür İrade Elde Etmek”. 

Gerçek serseri hoover yeraltında
Ben bir Crip değilim, ben G'yim, ve sikeyim bana karşı çıkanları
6 yukarıda ve asla değişmez
GD Folk ile gün boyunca beraber sürüyorum
6 devam ediyor 5 ölüyor

Biz GD'leriz köşesiz değiliz
Biz GD'leriz ağızlarımızı açmayız
Biz GD'leriz asla geri çekilmeyiz
Biz GD'leriz uyuşturucu bir argodur
Biz GD'leriz silahlarımız var
Biz GD'leriz five-o / PO-PO öldürürüz
Biz GD'leriz hepimiz silahlıyız
Biz GD'leriz hepimiz böyleyiz
Biz GD'leriz tetikleri çekeriz
Biz GD'leriz zencileri (zencileri derken, diğerlerini) öldürürüz
Biz GD'leriz kabadayıyız
Biz GD'leriz hakkımız bu
Biz GD'leriz ateş etmekten korkmuyoruz
Biz GD'leriz hiç birşey sikimizde değil


Yeni Altı
Ekonomik, Eğitimsel, Siyasal, Sosyal Gelişme, Birim ve Organizasyon

1) Sarı taşlı yol:
Açın 360'dan çıktığı zaman 720'e dönersin.
2) Mavi Derin Deniz:
Denizin dibinde 3 başlı bir ejderha.
3) Kırmızı Deniz:
Kırmızı denizin dibinde ne var? Ölü kanca.
4) Kutsal Dağ & Uçurum:
Davut altı köşeli bir yıldıza dönüştü.
5) Altın Geçit & Köprü:
Altın Geçit Köprüsü'nde ne var? Yanan 5 noktalı bir yıldız (ABPSRN'a sallıyor, ABPSRN = Almighty Black P. Stone Rangers Nation - 5 Noktalı Yıldız People Nation)
6) Gökyüzü:
Gangster Şehrinde (Chicago) yüksekte olan ne? Kanatlı bir Kalp.
7) Çöl:
Kum'un üzerinde ne var? Ölü Kral'ın organları.
8 ) Yatak Odası Bilgisi:
Bir Disciple nasıl uyuyabilir? Sol tarafına dönük, böylece Sağ tarafı yukarıda kalıyor(Gangster Disciples / Folk Nation bayraklarını sol tarafta sallandırır)

Tüm askerleri koruyan kim? Mor bir Bulldog.
Mor Bulldog neye benziyor? 3 başlı, 3 elmas göz, 6 boynuz, 3 kuyruklu ve altı noktalı yıldız yaka kolyesi var.
Mor Bulldog sarı taşlı yolun hangi tarafından sürüyor? Sol.
Mor Bulldog sarı taşlı yolun hangi tarafına yürür? Geriye doğru ve 360 derece kuzeybatı.
Mor Bulldog'un kalbi ne renktir? Siyah.
Siyah Kalbin içinde ne var? Altı noktalı yıldız.

Kayıp Piramit
Piramite nasıl girersiniz? İşaret ver, cevap verildiyse 6 kez vur, paspasın altına bak ve anahtarı al, anahtarı yerleştir ve sağa çevir, 360 tane adım at, sol dizinle diz çök; Kral David ve Kraliçe Sheba'ya dua et.






The Honorable Chairman Larry Hoover, King Hoover

ALMIGHTY LATIN KINGS QUEENS NATION ADR 360*

ALMIGHTY LATIN KINGS QUEENS NATION ALKQN
Latin Kings'in, New York'da 1920'lere veya 1930'lara kadar uzanan farklı bir isim altında kökleri olduğu söylenir. 20. yüzyılın başlarında, birçok Porto Riko göçmeni New York kentine taşındı ve bir kısmı geldiğinde eski Porto Riko hareketlerinin birçok yolunu takip eden çeteler ve / veya siyasi hareketler kurmaya başladı. Bazı önde gelen gruplar Young Lords, FLN ve Noble Knights'dı (bu Noble Knight'ların Cicero'dan Noble Knights ile herhangi bir ilişkisi olma olasılığı azdı). Daha sonra Chicago'ya gelen Latin Kings'in bağları olan en muhtemel grup Noble Knights'dı. Sözlü gelenekler, Chicago'da Latin Kings'ın kurucusu olan “Papa King” in Noble Knight'ların veya Youngs Lord'ların bir üyesi olduğunu belirtmiştir. Young Lord'lar gerçekten de Chicago'ya geldiler ve Lincoln Park'ta bir kaleleri vardı. Her iki durumda da daha sonra gelecek olan yeni Latin Kings People, hem Noble Knights hem de Young Lords ile bağlantı kuracaktı. 60'lı yılların başında, Noble ve Huron'un köşesinde, Chicago'da da Noble Knights olarak bilinen başka bir çete vardı; Ancak, bu beyaz bir çeteydi ve New York’un Noble Knights’ı ile muhtemelen hiç alakası yoktu. New York’un Noble Knights'ları, Porto Riko’nun siyasi bir grubuydu. Chicago’daki Noble Knights ise beyaz bir çeteydi. 1950'lerin sonlarında büyük olasılıkla bir süre daha, Latin Kingism burada Chicago'da Papa King tarafından beklenenden daha fazla başladı. NYC’deki eski isimleri kullanmak yerine, Papa King, genç askerlerinin uyması için yeni bir doktrin olacak olan “Kingism” i yarattı.

 Latin KingsPapa Santos ve ana meslektaşı olarak da bilinen Papa King tarafından kuruldu: Jose Rivera AKA: Cadillac Joe, Eddie Rodriguez AKA: Tiger, Joe Gunn ve Fast Eddie. Bu adamlar “King of Kings” unvanına sahipti. Bu LKN’de bulabileceğiniz en çok OG unvanı. LK'ların ilk grubu, Güneydoğu'da 18. köşede ve Wabash'ın Papa King tarafından sözlü öykülere göre kuruldu. Papa King'in o köşede o günlerde Güney Yakasında ikametgahı olduğu doğru. Ondan önce Papa King New York kentinde yaşadı ve doğdu ve Chicago'ya gelinceye kadar Young Lords adlı bir çeteydi. Southside'dan ayrıldıktan sonra, Humboldt Park'taki ana LK hikayesini başlatan Leavitt ve Schiller'de ikamet etti. LKN'nin bazı eski üyelerine röportajlarda göre, LK'lar Noble Knights'dan büyüdüler. LKN'nin ilk trendlerinden biri saçınızı çok büyük bir afroya dönüştürmek; Latin Kings bunu 60'larda yapmak zorundaydı. Bu büyük afrolardan birine sahip olan bilinen en son LK, çok yanlış giden bir uyuşturucu kaçakçılığı girişiminde hapishanede ölen “Crow” Rivera adındaki LK idi. Uyuşturucuları ağzına koyduğu bir cam ile kaçakçılığa başladı, cam kırıldı ve öldü. Rivera, Armitage ve Kedzie'den “Inca” sırasını aldı. Menard'da öldü. Latin Kings, 60'lı yılların ortalarında daha büyük bir başarı yakaladı; 1964-1965'te kuzey tarafında daha da genişlediler. 1966'ya kadar iyi tanındılar. Bir yöntem sokak çetelerine sadaka sunmaktı. Hükümet tarafından finanse edilen kar amacı gütmeyen kuruluşlar, çeteleri bulmak için danışmanlar göndermek ve çete üyelerine biraz yardım yapabilmek için liderleriyle konuşmak üzere kurulmuştur.

Latin Kings ilk kez 1961'de keşfedildi, 1966'da daha da genişledi, çünkü her zamankinden daha organize oluyorlardı. 1961'den önce LK'ların varlığına dair hiçbir kayıt veya kanıt yoktur. Ancak bu, kesinlikle var olmadıkları anlamına gelmez. Latin Kings ve diğer çeteler, sosyal hizmet uzmanlarıyla çalışmaya istekliydi çünkü sosyal hizmet uzmanlarıyla görüşmekten devlet yararı elde ettiler.

THE SUPREME NATION
Kardeşler ve Kızkardeşler, eğer siz gerçekten Kral ve Kraliçiyseniz, o zaman şakacı gibi davranmayı bırakacaksınız ve bu güzel ulusun gerçeğinin bizim çevremizde bulunmadığını, aksine 360 derece bakış açısıyla ilerleyeceğinizi anlayacaksınız, etrafımızda. Hayatınıza anlam katmak için Ulus'a bakmayın. Aksine, kendi olumlu anlamınızla yaşayın ve iddia ettiğiniz bağlılıklar nedeniyle değil, eylemleriniz nedeniyle yansımanızın kraliyetsel olmasını sağlayın. Almighty Latin Kings and Queens Nation'una katılma kararı, yaşamınızdaki her yönünü ve içindeki herkesi etkileyen karardır. Ne yazık ki, Ulusun gerçeğini korumak istemeyenleri bulmak daha kolaydır ve bu nedenle kendi kişisel çıkarlarının gerçekleşmesi için ilginizi manipüle etmeye çalışacaklardır. Gerçekten kendi ruhlarının derinliklerini keşfetmeye çağrılan kişi, katkılarının, bilinç tarafından yaratılan tarikatın kutlamalarına katılarak geleceğini anlayacaktır. Ulustaki küçüklerin tarihi, ebeveynlerin katılımı ve izniyle karmaşık bir şekilde bağlantılı olan tarihtir. 2008 yılında kabul edilen Uluslararası yasaya uymayan birçok kişi, küçüklerin kabul edilmesini yasaklamakla birlikte bunu kabul etmeyen çok kardeş var. Çocuğunuzun bu veya başka bir organizasyona üyeliği söz konusu olduğunda, SİZİN otoriter olduğunuzu hatırlamanız zorunludur. Çocuğunuzun aradığı bağlantıyla ilgili olabilecek sorularınız cevaplanmalıdır. Ayrıca, çocuğunuzun Latin Kings'e üyelik kazanmasını onaylamazsanız, katılmalarını reddetme hakkına sahipsiniz. Çocuğunuzun katılmak istediği grup (veya bölüm veya kabile) üzerinde sorumluluk üstlendiğini iddia eden liderlik kararınıza saygı göstermiyorsa veya otoritenizi tanımıyorsa, Supreme Latin King Nation'unun gerçek temsilcileri değildir.

ALKQN'UN ASLANI
1. Taç, Aslan'ın beynidir.
Ulustur. 
2. Taç, Gözleri ve kulaklarıdır.
Beyni koruyan o'dur
Herhangi biri tarafından yok edilemez. Kimse beyine
ulaşamadıkça komuta zinciri bozulmaz
3. Taç, Aslan'ın sağ pençesidir.
Bu, milletin savaşçılığını temsil ediyor.
4. Taç , Saç.
Bir aslan yelesini her zaman
yerde sürükleyerek, tehlike saçar.
Geride kalanları uyarır.
5. Taç, Aslanın cesedidir.

KINGISM KODU
Ulusun her üyesi onur duyacaktır,
hayatına, hayatlarına ve
ALKN'ın tüm üyelerinin itibarı
için öne çıkacaklardır, 
barış arayışı içinde kendilerini adalet,
özgürlük, ilerleme ve refah sağlamak için yürüyeceklerdir.
Hiçbir üyeye asla suistimal etmemelidir veya zarar vermemelidir
Hayatınıza saygı gösterin ve koruyun kahverengi
kadınlar onlar bizim annemiz.
Her ırktan, cinsiyetten çocuklara sevgi ve saygı duyun.

Resim
Kutsal Boncuklar
1. SAYGI: Sadece siyah boncuklardan oluşur.
Bu taç kralın yükselişinin ilk aşamasıdır.
Siyah onun için saygıyı temsil ediyor
Tacımızın, yasalarımızın, bizim farkındalığımızın
tarihimizin ve bu ulusun geleneklerini yaşatıyor.
2. Dürüstlük: Biri siyah diğeri altın sarısısından oluşur.
Bu boncuk, oluşturulmuş bir dengeyi temsil eder
3. BİRİM: Beş siyah ve beş altın sarısı boncuktan oluşur.
Bu taç bir kişiyi temsil ediyor.
Ona sahip olanın.
4. BİLGİ: 15 Siyah ve
bir altın sarısı boncuktan oluşuyor. Bu kutsal boncuk bir
kardeşinin bu milletle ilgili tecrübesini temsil ediyor.
5. AŞK: 15 altın sarısı ve bir siyah boncukdan oluşur.
Aşk en temel sevgi türüdür. Sorumluluk duygusudur demek istiyorum

Yaptığı yasadışı faaliyetlerin türleri,
Genel olarak

Uyuşturucu kaçakçılığı ve dağıtımı, cinayet, silahlı soygun, araba kaçırma, gasp, kimlik hırsızlığı, belge sahteciliği, kara para aklama.
Özel detay: Yasadışı insan ticareti faaliyeti.

Uyuşturucu kaçakçılığı ve dağıtımı: Latin Kings, Meksika’ya ve Latin Amerika uyuşturucu kaçakçılığı örgütleri ve ana örgütlerinden biri olarak işlev görüyor. ABD’deki uyuşturucu ticaretindeki ortaklar çetenin birincil gelir kaynağı sokak düzeyinde kokain, crack kokain, eroin ve esrar satışı.

Kapsam ve Boyut
Tahmini ağ boyutu ve üyelik
Yalnızca ABD’de, Latin Kings'in ağı 20.000-40.000’den oluşur. Üyeler 160 ilde ve 15 eyalette 190'dan fazla bölüm halinde organize edildi. 7
grubun varlığı, ülkedeki 15 ülkede belgelenmiştir. Batı Yarımküre ve Avrupa. Amerika Birleşik Devletleri, Porto Riko, Kolombiya, Ekvador, Guatemala, Dominik Cumhuriyeti, Bolivya, Kanada, İspanya, İtalya, Belçika.

Kayıt Altındaki Liderler
Col Gustavo Colón: aka “Lord Gino”
Ustin Augustin Zambrano: aka “Big Tino”
Gonzalez Raul Gonzalez: aka “Sun King”
Rey Pedro Rey: aka “Forehead”
Luis Felipe: aka “King Blood”
Antonio Fernandez: aka “King Tone”


Liderlik zaman çizelgesi
Çetenin liderliği, ABD tarafından tekrarlanan tutuklamaların ve mahkumiyetlerin hedefi olmuştur. Yetkililerin, her tutuklama dizisinden sonra sürekli yeni liderler ortaya çıktı, grubun esnekliği ve örgütsel güçleri anlaşılmaya başladı. Latin Kings'in en yüksek dereceli lideri sayılan Gustavo Colón şu anda ABD federal hapishanelerinde ömür boyu hapis cezasında. Hapsedilmesine rağmen, Colón grubun yönlendirilmesinde aktif rol oynamaya devam etti.

Liderlik tarzı
Liderlik tarzı, grubun kendine özgü yapısına göre değişir. Ulusal liderler ve yerel bölümlerin liderleri üzerinde önemli bir etkiye sahiptir organizasyon. Grubun faaliyetleri ve özellikleri bölümlere göre değişir.

Örgütsel yapı
Mahalle düzeyinde her bir yerel set iyi tanımlanmış, standartlaştırılmış sıralar ve grup üyeleri için rollerle hiyerarşik olarak düzenlenir.
Şehir ve eyalet düzeyindeki bölge konseyleri, yerel gruplara liderlik sağlar, Chicago ve New York'da bulunan ulusal düzeydeki kuruluşlarla iletişimi sürdürmek için kuruluş, yazılı bir anayasa ve yönetmelikle birleştirilmiştir.

Üyelik - organizasyon veya ağda resmi veya gayrı resmi üyelik var mı?
Resmi olmayan veya üye olmayanlar, kaçakçılık ve diğer cezai faaliyetlerde ne gibi rol oynamaktadır?
Grup üyeliği resmidir, üye rolleri ve tanıtımları standardize edilmiştir. Kings yerel setlere veya bölümlere (birincil kuruluşlar) ek olarak, kadınlar; Latin Queens ve gençler için alt örgütler düzenler. Üyelerin ağırlıklı olarak Latin kökenli olmasına rağmen, üyelik tüm milletlere açıktır.

Finansal
Grup büyüklüğü ve kârlı cezai faaliyetlerin menzili önemli finansal durumlara işaret etmektedir kaynaklar. Bununla birlikte, kesin rakamlar bilinmemektedir ve muhtemelen finansal kaynaklar bölgelere ve ülkelere göre değişir.

1990'ların sonlarında, Latin Kings sahte üretim ve satışa katıldılar.
Büyük ölçekli sahtecilik işleminin bir parçası olarak yasadışı göçmenlere Castorena-San Germán organizasyonu ile kimlik belgeleri sağladılar.

Diğer suç örgütleri (işbirlikçi ve ihtilaflı)
Fuerzas Armadas de Liberación Nacional (FALN)
Gulf drug trafficking organization
The Herrera Family drug trafficking organization
Texas'da ki Meksika Mafyası

Özel detay: Terörist gruplarla herhangi bir ittifak / geçmiş iş ilişkisi.
Fuerzas Armadas de Liberación Nacional (FALN): FALN, gizli bir solcu Porto Riko bağımsızlığını savunan militan örgüt ABD topraklarında sayısız bombalamadan sonra ABD tarafından terörist bir grup olarak kabul edildi. Dışişleri Bakanlığı 1990'larda FALN ve Latin Kings üyeleri arasındaki teması farketti.

Amerika Birleşik Devletleri Faaliyetleri
Hem cezai hem de cezai olmayan faaliyetleri içerir. Uyuşturucu kaçakçılığı ve dağıtımı, cinayet, silahlı soygun, araba kaçırma, gasp,
kimlik hırsızlığı, belge sahteciliği, kara para aklama ve ticari faaliyetler. 

Kara para aklama ve ticari faaliyetler: Grubun sahip olduğu ve işlettiği bilinmektedir. Gelirlerini aklamak için kullanılan çok sayıda meşru iş operasyonları narkotik dağılımı, örnekler arasında araba yıkama yerleri kolaylık sağlamaktadır.

Silahlı soygun: 1970'lerin sonunda, Latin Kings, ABD Ulusal Muhafız Üssünde ki silah deposuna baskın düzenledi. Grup birkaç otomatik tüfek, mühimmat ve el bombaları aldı. Bu olaydaki hedefin önemi grubun geleneksel silahlı soygunlar tarihine damga vurdu.

Resim