statcounter

22 Haziran 2019 Cumartesi

The Holy Quran - Noble Drew Ali

Resim
THE HOLY QURAN
Kendini Tanı
Ve Baban Tanrı'yı
Allah


Sevgili anneler, bu dersleri küçüklerinize, nefret yerine sevmeyi öğrenebileceklerini öğretin.

Sevgili babalar, bu derslerle evinizi düzene sokabilirsiniz ve çocuklarınız nefret yerine sevmeyi öğreneceklerdir.

Peygamber NOBLE DREW ALI tarafından

Kuzeybatı ve Güneybatı Afrika'daki Müslümanlar, topraklarından Yuşa tarafından sürülür, Moabitler ve Hamatitler olarak iki kavme ayrılır. Daha sonraki yıllarda kendi krallıklarını kurarlar. Bu krallıklara bugün Fas, Cezayir, Tunus ve Trablus Denir.

Bölüm I
İnsanın Yaratılışı
Adem / İnsan olmasaydı zaman da olmazdı (içinde yaşadığımız). Eğer insan hayatı herhangi bir zamanda başlasaydı, bittiği zaman yeni bir zaman doğardı ve evren kendini tekrarlardı. Allah'ın düşünceleri sınırlandırılamaz. Hiçbir sınırlı akıl sonsuz şeyleri kavrayamaz. Tüm sonlu şeyler değişime tabidir. Tüm sonlu şeyler sona erecek, çünkü onların; olmadıkları bir zaman vardır ve o zaman gelecektir. İnsanların bedenleri ve ruhları sonlu şeylerdir, o olacağı zaman; geleceği değiştireceklerdir (Gelecek derken, yeni bir Yaşam'ın olmasına öncülük edeceklerdir). Ama insanın kendisi ne beden, ne de ruh değildir; O Allah'ın bir parçasıdır. Yaratıcı (Kader), insana; kader, ruh ve ruhun kontrolünde olan bir beden verdi. Yaratıcı, neden insana ruh düzleminde çalışabileceği bir ruh verdi?

Şimdi siz insanlar; dünyadakileri, egemenlikleri, güçleri ve tahtları dinleyin!

Şimdi siz insanlar; ateşin, havanın ve suyun ruhunu dinleyin!

Şimdi dinleyin; Bilgelik, ruhun yaşamının en tepesinde konuşur, çünkü; öncesinde olan veya olacak olanı zaten başından haber verir!

İnsan, Allah'ın bir düşüncesidir; Allah'ın bütün düşünceleri sonsuzdur; zamanla ölçülmezler, zamanla ilgili olan şeyler; başlangıç ​​ve bitiştir!

Allah'ın düşünceleri geçmişin ve geleceğin hiç bitmeyen günlerine dek sonsuzdur!

İnsan, tıpkı bir yeryüzü bitkisinin çekirdeği gibidir. Özniteliklerini kendi içinde derinlemesine tutar, kendi içinde Allah'ın gücünü barındıran bir tohumdan başka bir şey değildir.


Şimdi tohum mükemmel bir halde, evet, geldikleri kaynak kadar mükemmel; ama onlar bahşedilen yaşama açılmazlar. Çocuk, annesi kadar mükemmel. Bu yüzden, tohum olan insan; yetişebileceği bir toprağa ekilmeli ve tomurcuk çiçeği gibi açılmalıdır. Allah'ın yüreğinden ortaya çıkan insan tohumu, ruh düzleminin ve bahşedilen şeylerin sahibi olmaya hazırdı. Her şeyin sahibi olan Allah, bu insan tohumunu ruh toprağına attı; hızla büyüdü ve insan yaşayan bir ruh haline geldi ve bütün krallıkların efendisi oldu.

Bu ruh özellikleri güzel bir vücuda dönüşüyor. İnsanın ruh düzleminde öğrenmesi gereken çok sayıda ders vardır. Bir düşman olmadan, bir asker; gücünü asla bilemez. Yaşayan her şey hareketsiz dursun ve duysun! İnsan; mineralin, bitkinin, hayvanın ve tüm herşeyin Rabbidir, hayır! Sadece kendini bu şekilde memnun eder. Fakat insan kaybedilen mülkünü, mirasını geri kazanacaktır; ama bunu Allah'ın emri ile yapacaktır. İnsan, et üzerinde ve ruh üzerinde yaşadığı şeylerle mükemmelleştirilerek tamamen kurtarılır ve kutsanır. İnsan, kaçamak yapmadığı zaman fetheder, onun bedeni, amacına iyi hizmet etmiş olur ve ortadan kaybolur.

Zaferi için ruhu, çözülmeden onda duracak. Bilinen düşmanlar, ruh ve insandan önce duracak; insan bunların üstesinden gelmek zorundadır, evet, hepsinin üstesinden gelmek zorunda. Böylece umut, onun ışığı olacak; insan ruhu için bir başarısızlık yoktur, çünkü Allah önderdir ve zafer kesindir.

İnsan ölemez; ruh ve insan Allah'ın yanındadır ve Allah yaşarken insan ölemez. İnsan, ruh düzlemindeki her düşmanı fethettiğinde, tohum tamamen açılacak, Kutsal Nefes'de açılacaktır. Ruhun kıyafeti (Beden) amacına iyi hizmet ettikten sonra insan daha fazla ona ihtiyaç duymayacak ve Allah'la bir arada olacak.

...

Devam edecek