statcounter

18 Ekim 2019 Cuma

Chiraq

051 Young Money A.K.A LCMG, Los City Money Gang, Zeko World, Streetzville, Fatz Gang, Marc Gang, Lance Land.
051 Young Money, Mickey Cobras ve Almighty Black Peace Stones Rangers bangerları ile Marshall Fields (Evergreen Sedgwick) sitelerinde bir set idi. Ayrıca ''Loose Screwz'' , ''LCMG'' , ''Fatz Gang'' , ''Streets Ville'' , ''Marc Block'' , ''Zeko World'' , ''Lance Land'' ve ''Los City'' isimleri ile gangbangin yapıyorlar. Chicago'da bulunan Mickey Cobras çetesinin renegade (hain, dönek; kültürüne ve disiplinine sırtını çevirip EBK'ye dönüşmek, everybody killer) setidir. 051 YM diğer MC (Mickey Cobras) setleriyle bağlantılı değildir, Mickey Cobras'dan bilinen oppları 800DMG'dir. MC'ler (Mickey Cobras) , BD'ler (Black Disciples) , Black P. Stones'ler ve Gangster Disciples setleri ile olan savaşlarında; 757, SuWu TTB, Met Boyz, GeoDrive, Jaro City, TYMB, MUBU ve MOB ile birleştiler.

051 YM diğer MC (Mickey Cobras) setlerine bağlı değildir, bu yüzden diğer Mickey Cobras setleri 051 YM ile arasına mesafe koyuyor. 44. Princeton (Trigga Happy Family 44 THF 44) gibi çok sayıda MC (THF 44 ve THF 46 Mickey Cobras üyeleriyle ve Black Disciples ''Front$treet, AMG, Brick City, Beto Gang, Face World, Dogg Pound, Trigga Town'' setlerinin üyeleriyle cliqued up olmuş bir settir) 051 YM setiyle savaştalar. Mickey Cobras'ın bu özel seti (051 YM) şu anda şehirde, özellikle de Black Disciples çetesi olmak üzere şehirdeki diğer birçok çeteyle savaş halinde (OBN ''Black Disciples'', Welch World ''Black Disciples'', Murda Town ''Gangster Disciples'', THF 44 ''Mickey Cobras'', THF 46 ''Mickey Cobras/Black Disciples'', Moe Town ''Black P. Stones'', BlackGate ''Black Disciples'', Lamron ''Black Disciples'', 600 ''Black Disciples'', 800 ''Maniac Cobras/Maniac Stones'', 400E Murda Drive ''Black Disciples'').

051 YM, Leonard "L'A Capone" Anderson adlı tanınmış rapçiyi öldürdükten sonra ün kazandı. L'A Capone, 26 Eylül 2013 tarihinde bir kayıt stüdyosundan çıkarken silahla öldürülen 600 Black Disciples çetesi üyesiydi, hastaneye kaldırıldı ancak ağır yaralarından öldü. Suikast ile alakalı; 17 yaşındaki Sakhee Hardy-Johnson, Michael Mays ve Meiko Buchanan ile ilgili olarak Young Money'nin üç üyesi tutuklandı. Yetkililer, hepsinin L'A Capone cinayetinde bir rol oynadığını itiraf ettiklerini iddia ediyorlar.

Ölen 051 Young Money Üyeleri
Lil Marc (Rapçi/Ölü)
Zeko (Ölü)
Los (Ölü)
Taco (Ölü)
Fatz (Dead)
Boom (Rapçi/Ölü)
Big A (Ölü)
Polo (Ölü)
Cornbread (Ölü)
T Streetz (Ölü)
Wank (Ölü)


Zeko World

Zeko World (Zeko Gang), 051 Young Money'nin Chicago'da öldürülen Isaiah "Zeko" Walker adlı
üyelerinden birinin onuruna yaratılmıştır. Zeko, East 47th Sokağının 700 bloğundaki bir McDonald's
dükkanının otoparkında rakip çete üyeleri tarafından öldürüldü. Katili daha sonra yakalandı ve cinayeti ile suçlandı.

Chicago’daki çetelerin, arkadaşlarının ölümünden sonra çetelerinin isimlerini değiştirmesi veya ekleme yapması çok yaygın, örneğin; 051 Young Money üyesi Antonio "Fathead" Davis öldürüldükten sonra, çete onun onuruna "Fatz World''ü yarattı.

Öldürdükleri Opp'lar
Lex (GuttaVille)
Quint (THF46)
Wayne (BlackGate)
Itchy (THF46)
Stephon (Welch World)
Marvin (THF46)
Lil Charles (THF46)
KD (Welch World)
Kedron (Dell Mob)
Shaq (600)
Black (THF46)
Trixx (600)
L'A Capone (600)
Lil Rob (Lamron)
Corey (400E Murda Drive)
OTF NuNu (FaceWorld)
OTF Chino (THF46)
Lil Bit (OBN)
Raheem (THF46)
Big Moe (Drexside)
Lil Boo (600)
Aaron (P-Block)
Lil Dell (MoeTown)
Trevon (THF46)
Bob-O (THF46)
Breeze (MoeTown)
Dae Dae (THF44)
Water (Drexside)

Rose (051YM) - Rest In Peace


10-5 Goontown (MMG)

Chicago, Illinois’deki Wild 100’s bulunan Gangster Disciples’in bir setidir. En ünlü üyelerinden bazıları cinayet suçundan tutuklanan rapçi Rome ve 2018'de öldürülen Kameraman / görüşmeci Zach Stone'dur (Zacktv1).

10-5 Goon Town Diğer Adları
MMG (Marty Muggy Gang)

10-5 Düşmanlar
10-4L
Rudy Ville
Wentworth Mob

ROME - B.O.N. (WE RUN THE 100'S)


Doon Suad 1140
Doon Squad 1140, Chicago, Illinois'den bir Black Disciples setidir.

1140'ın Düşmanı
Krazy Getdown Boyz (KGB)

1140'un Rapçisi
1140 Shorty

1140 Shorty - "6300k"



44TH Princeton (THF 44, Trigga Happy Family)
44. Princeton, Chicago'nun güney tarafında yer alan bir Mickey Cobras setidir. Bu set, bir Black Disiples ve Mickey Cobras seti olan 46 Woodlawn (THF 46, Trigga Happy Family) ile bağlantılıdır. Rakipleri 051 YM (051 Young Money) ve Gangster Disiples setleridir.

44. Princeton Rapçileri
Da Beast
Ca$h

DA BEAST & CA$H -ROLLIN




46 Terror (Trigga Happy Family 46, THF 46
46 Terror (46 Woodlawn / 46 THF), Illinois, Chicago'da bulunan bir çetedir. Üyeleri, Black Disciples ve Mickey Cobras'tan oluşur. 46 ayrıca Karl Town, Black World ve Gudda World gibi diğer isimler ile de anılmaktadır. Bu set, 44. Princeton seti ve THF ailesinin üyeleri ile yakından ilişkilidir.

THF 46'nın bölgeleri
46, Chicago'da 45/ 46 / 47, Drexel, Ellis, Greenwood ve Woodlawn gibi sayısız caddede üyelere sahiptir.

46 Düşmanları
TYMB
051 Young Money
GeoDrive
757
STL
SuWuTTB
MOB

THF BayZoo x THF Billa x Puncho - W.R.G.W. (White Rocks Green Weed)




50 Strong A.K.A Dell World
Chicago'da, W 50. ve Peoria'da bulunan Gangster Disciples’in üyelerinden oluşan bir settir. 50 Strong aynı zamanda 21 yaşındaki Shondell Adams onuruna Dell World adını almıştır

50 Strong - We All We Got Gang



800 Young Money, 800 DMG, Ole Head, Diddy Grove
Chicago'daki 61. ve Cottage Grove'da yer alan Mickey Cobras çetesinin bir setidir. Bazı üyeler Titanic Stone'lardır (Black P Stone Faction). Üyelerinden bazıları Boss Smooth gibi ünlü rapçilere sahiptir. Ayrıca bir Mickey Cobra seti olan 051 Young Money ile de yakından ilişkilidir. 800, aynı zamanda Rozelle Phillips'in onuruna Ole Head ve Diddy Grove gibi pek çok başka isim ile anılıyor.

Boss Smooth - Gang Members



ABK, AnyBody Killa
ABK, Chicago'da, 72nd ve Coles'da bulunan Black P Stones setidir. Bir BPSN seti olmasına rağmen, aralarında Black Disciples üyeleri de bulunuyor.

ABK Düşmanları
Black Mob

ABK Rapçileri
Bobo

Bobo - Pigs Hot




054 Black Gate
Chicago, Illinois’deki 54. ve Indiana’da bulunan bir Black Disciples setidir.

Black Gate Rapçileri
SD
Domino
Blackgate Mulah
Obgeezy

BlackGate Mulah - After Shotz



Black Mobb
74/75th Phillips'de bulunan Black P Stones setidir. Eskiden NLMB )(Never Leave My Brother, No Limit Muskegon Boys) ile savaşırken ABK ile müttefik olmuşlardı, ancak şimdi tam tersi olarak, ABK ile düşmanlar.

Black Mobb Düşmanları
ABK
NLMB


Black Mobb Rapçileri
Trap

TrappMoe x Fuck Yo Hood (NLMBK)



Boco, Bell Oakley Claremont Organization
Chicago'da bulunan bir settir. Üyeleri arasında Black Disciples, Gangster Disciples ve Black P. Stones üyeleri bulunmaktadır. Bölgeier 63-66 ve Batı - Bell'i kapsar.

Önemli Üyeleri
Edwin "Eazy Tarentino" Cook (Ölü) (Rapçi)
Roc From Da Boc (Rapçi)
Tooly2Shotz
Chick Montana
FlyGuy Jakar
Astronaut Tot
Savage Mal
JR 6600
Cel Chapo
Dello Bandz
FlyShaun
FG Kidd

ROC FROM THA BOC - WE ON THAT (Music Video)





Cblock, JustoWorld, Clyde Boys, Chappel Boys
Cblock bir Mickey Cobras setidir. 75 Clyde ve Chappel sokağında Chicago'nun güneydoğu yakasında bulunan "Tha 5" olarak da tanınıyorlar. 051 Young Money olarak bilinen diğer Mickey Cobra seti ile araları çok iyi.




Chris World
Chicago'da 66th'de bulunan bir Black Disciples (Brain Dead) çetesidir. Brain Dead ('B'rain 'D'ead, 'B'lack 'D'isciples setlerine saygısızlık için kullanılan bir terimdir) olduğunu iddia ediyorlar, çünkü şu anda Whiz City gibi diğer Black Disciples setleri ile sürtüşüyorlar.

Chris World rapçisi
Finesse Crew

FINESSE CREW X WAR



CMB
69. Peoria’daki Insane Gangster Disciples’in bir setidir (Insane, kendi Nation'ınından çıkıp hain olan setlere verilen bir terim). Bu çetenin bir kısmı, 69. Peoria'daki bir Insane Gangster Disciples seti olan Brick Squad ile bir arada takılılar, onlar müttefiklerdir ama aynı grup değillerdir.

CMB CVG- We Wildin




Cutthroat (CTG)
Chicago'da 087-093 bölgelerinden birden fazla çeteyi içinde barındıran bir sokak çetesi ittifakıdır. Cutthroat'ın üyelerinin çoğu Gangster Disciples, bazıları Black Disciples ve bazılarıda Black P. Stones üyeleridir. Chicago'da farklı bir çete olan Kutthroat (KTS) ile karıştırılmamalıdırlar.

Cutthroat rapçileri
Cutthroat Keno
Cutthroat Quon

Cutthroat Keno ft. Cutthroat Quon - Sangamon





Death Row
85th Exchange'de bulunan Vice Lords çetesinin bir setidir.

Death Row düşmanları
Roe Block

Death Row rapçileri
Ayoo
Dman

Dman x Ayoo - Death Row





1017 Face World
Chicago'da, Black Disciples ve Gangster Disciples üyelerini içinde barındıran bir settir. Face World, birçok Gangster Disciples seti ile yapılan savaş sırasında birçok Black Disciples seti ile müttefik olmuştur. OTF NuNu ( Lil Durk'un kuzeni), otoparkta kız arkadaşını beklerken vurularak öldürülen bir Face World üyesidir.

Faceworld'ün ismi, 17 Ekim 2010'da öldürülen, çetenin 15 yaşındaki üyesi Cornell "Lil Face" Henderson'ın onuruna değiştirildi.

40 BOI x King Black x Josh - FACEWORLD




Fazo Land, NLMB
Fazo Land, NLMB çetesi tarafından, Fazon "Fazo" Robinson isimli öldürülen üyelerinden birinin onuruna değiştirilen bir isimdir. Fazo Land ismi, şarkı sözlerinde Lil Bibby ve Lil Herb (yeni ismi G-Herbo) tarafından sürekli söylenir, çünkü aynı çetedendirler, Lil Herb, 'Welcome to Fazo Land' başlıklı bir albüme sahiptir.

G herbo ft lil Bibby - All I Got (Welcome to Fazoland)




Folly Boyz
Chicago'da, 51. May'de bulunan Black P Stone çetesinin bir setidir.

Folly Boyz düşmanları
50 Strong
STLEBT
Brick Squad
051 Young Money

Folly Boyz Rapçileri
Five Star

5'Star - Leak-Roll'n




Front$treet
Chicago 61. Indiana'da bulunan bir Black Disciples çetesidir.

Front$treet rapçileri
Blood Money (ölü)
Fredo Santana (ölü)
Gino Marley
Chief Keef

Blood Money - Look at Me






JoJo World, 069 Bricksquad, Aikiville
Gangster Disciples'dan oluşan bir settir. Bricksquad, takma adı Lil JoJo adlı üyelerinden birinin onuruna değiştirmiştir. Lil JoJo, 2012'de Chicago'da vurulan bir rap sanatçısıydı. Lil JoJo’nun katilleri asla yakalanmadı fakat çoğu insan; Bricksquad ve Chicago’daki çeşitli Black Disciples setleri arasındaki çete savaşının Lil JoJo'nun ölümü sonucu olduğuna inanıyor. Lil JoJo’nun annesi, Black Disciples üyesi olan Cheef Keef’in, eylemi gerçekleştirdiğine inanmasa da dahil olduğunu düşündüğünü iddia etmek için televizyona girdi; oğluna ateş ettiğine inanıyordu. Chief Keef bu iddiaları reddetti.


Lil JoJo - BDK (Black Disciples Killer, ölümünden önce yayınladığı şarkı)






KTS (Kutthroat), Kill To Survive
Lakeside GD'leri, Pockettown (New Breeds üyeleri sanırım) ve 075 Vice Lords arasında bir ittifak sonucu ortaya çıkan bir settir. KTS üyeleri kendilerini “Kutthroat” olarak adlandırırlar.

KTS rapçileri
KTS Von (6 tane ölü bedene sahip. vuruldu)
KTS Gotti
Denny G
KTS Dre
Billy Cream

KTS Von - Kill To Survive

KTS Von - Get Wacked





Lamron
Black Disciples setidir. BD’lerin bu seti Chicago’daki Normal Ave’de bulunmaktadır. Bu çetenin adı, geriye doğru hecelenen sokağın adıdır.(Lamron, Normal, Normal Ave sokağı). BD'lerin bu seti, her ikisi de Lamron üyesi olan Lil Durk ve Lil Reeese nedeniyle popülaritesinin yükseldiğini gördü.


Lil Reese - Us




O-Block
64. King Drive Bulvarı'nda bulunan Black Disciples setidir. Bu set, 2011 yılında öldürülen “Odee Perry” adlı üyelerinden birinin onuruna değiştirilmiştir.

Black Disciples setleri şu anda Chicago’nun Güney Yakası’ndaki çeşitli Gangster Disciple setleri ile savaş halinde. Odee, çoğu ölü çete üyesi gibi, çoğunlukla rakip çete üyeleri tarafından dalga konusu / alay olarak kullanılır. Lil JoJo'nun arkadaşı olan Flip, JoJo World'ü bir tweet'inde övdü, Black Disciples üyesi olan Tadoe, bu tweet'e “Fuck JoJo” diyerek cevap verdi.

O'Block Üyeleri
King Von
Chief Keef
O'block Rage
Boss Top
Prince Dre


Boss Top - O-Block





Obama World
Chicago'da bulunan Young Money, Black Disciples ve 065 TYMB tarafından kabul edilen bir settir. Obama World adı, TYMB’nin üyelerinden biri olan Obama’nın öldürülmesinden sonra değiştirildi.

Money Man ft. Obama - Drillin Time




OTE, Only The End
Chicago'daki Cabrini Row Projelerinde bulunan Gangster Disciples setidir.

OTE rapçileri
OTE Koomp

OTE müttefikleri
PBG (Pooh Bear Gang)
TFG

OTE KOOMP - Near North Dead Opps







OTF, Only Trey Folk
Black Disciples çetesine atıfta bulunan(Black Disciples 3 sayısını temsil eder, Three / Trey, Folk'un anlamı Folk Nation üyelerinin birbirlerine hitap şeklidir, G terimini de kullanırlar) "Only Trey Folks" anlamına gelen bir çete kısaltmasıdır.

D.Rose600 - Choppa





150 Roc Block
Jamal 'Roc' Harris adlı üyelerinden birinin öldürülmesinden sonra NLMB çetesi tarafından değiştirilen bir set ismidir. Roc Block, Chicago'daki 79. Essex bölgesinde bir EBK setidir.

Lil Herb - 079 Shit





PBG, Pooh Bear Gang, eski adıyla Insane Cutthroat Gangsters
Chicago'da bulunan Gangster Disciples setidir. PBG eskiden Insane Cutthroat Gangsters olarak biliniyordu, ancak daha sonra öldürülen üyelerinden Anton "Pooh Bear" Sanders'ın onuruna "PBG'' (Pooh Bear Gang) olarak değiştirildi.

PBG Kemo - Move Around






Shawnmoney, AMG
Chicago'da 69. Halsted / Emerald'da bulunan bir Black Disciples setidir. Lil JoJo cinayetine dahil olan üyelerin, Shawnmoney üyelerinden olduğu söylentilerinden sonra set ün kazandı. Lil JoJo'nun katili asla yakalanmadı.


AMG Money Gang - Where My Niggaz At






Sircon City
Chicago'da 74. Dorchester’da bulunan Gangster Disciples setidir. Haziran 2015'te rapçi Kutthroat Von öldürüldü, bu cinayetin Sircon City üyeleri tarafından işlendiğini iddia ediliyor.

Sirconn City düşmanları
KTS
Pocket Town
Lakeside
075 Vice Lords
LPCity Mooseblock
GuwopGang TTD

Fearro Gang - Chiraq





Sitchy gang, 757, Sonnyside
Gangster Disciples ve Black Disciples çete üyelerinden oluşan bir settir.

GunsmokeGudda x BadAzz x Ronno - Boolin




STL / EBT
Chicago'da bulunan bir Gangster Disciples setidir. Aslında 2 farklı setlerdir (STL ve EBT), bu iki set müttefik olduklarından, her iki setin üyeleri de STLEBT olduklarını iddia ediyor. STL 63. St Lawrence, EBT ise 64. S. Eberhart Ave'de bulunuyor.

FBG Duck - Freestyle




SuWu TTB, F.O.A. (Family Overall)
Chicago'da bir Black P. Stones setidir. Üyelerinin bazıları, TTB Nez gibi bilinen rapçileri içerir. Bir Mickey Cobra seti olan 051 Young Money ile yakın işbirliği içindedirler. SuWU olarak adlandırılmasına rağmen, Black P. Stones setinin bu setinin Bloods çetesi ile hiçbir ilişkisi yoktur. Yetkililere göre SuWU'nun bölgesi, Michigan Gölü'nün batısındaki Ellis ve Lake Park caddeleri arasındaki 37. ve 39. caddeleri arasında.

TTB Nez - Trust Me






Tay Town
Chicago'da 61. Normal bölgesinde bulunan bir Black Disciples setidir. Tay Town ismi BD üyelerinden biri olan Devonte “Tayski” Childress'ın ölümünden sonra değiştirildi. Tayski (Tay), 8 Temmuz 2011'de vurulduktan sonra öldü.







TYMB (Ty Your My Brother), 065 Young Money, Murder Maryland
Chicago'da 65. Maryland’de bulunan ve daha önce 065 Young Money ya da Murder Maryland olarak bilinen bir Gangster Disciples setidir. Bölgede en çok STL / EBT seti ile sürtüşürler.

TYMB düşmanları
STL/EBT
Bricksquad
800 Young Money
051 Young Money
Chris World
Jaro City


TYMB - We In This Shit






Tyquan World
61. ve 62. Eberhart’ta bulunan Gangster Disciples setidir. Setin adı, 2012 yılında vurulup ölen 13 yaşındaki Tyquan Tyler'ın anısına değiştirildi. Tyquan World, diğer GD setlerine nazaran; STLEBT gibi yakınlardaki GD setleriyle yakın bir ilişki içinde.

Tyquan World tanınmış üyeleri
Tyquan (Ölü)
Venzel (Ölü)
Poppie (Rapçi) (Ölü)
TB (Rapçi) (Ölü)
DJ (Ölü)
2TimesFrmTw (Rapçi)
ChunkyfrmTw (Rapçi)




Welch World, OBN (Oak Boyz Nation)
Chicago’daki Black Disciples setidir. Üyelerinden biri olan Anthony Welch’in onuruna değiştirilen bir settir. Welch, 15 Mayıs 2010 gecesi bir silah ile öldürüldü.

Boss Rell - Been Real


800 DMG ile 051 Young Money'nin araları iyi olduğu zamanlar. 051 Young Money TYMB ve Jaro City ile cliqued up oldukları için iki Mickey Cobras setinin arasında bir sürtüşme yaşanmıştı, 800 DMG'nin 051 Young Money'e gösterdiği bu tepkiye diğer bütün Mickey Cobras setleri katıldı, JustoWorld hariç. Geçtiğimiz haftalarda 051 Melly (eski bir BD üyesi, sanırım Shawnmoney / AMG üyesi) Jaro City'nin bölgesinde bir ev partisinde kim olduğu bilinmeyen bir çete üyesi tarafından vuruldu. Melly'nin vurulmasının ardından THF BayZoo (BayZoo, Mickey Cobras üyesi) 051 Young Money adına bir açıklama yaptı ''Onlara takıldığınız kişilere dikkat edin diye söylemiştim.''





Resim
Mickey Cobras çete üyeleri



(Dropping Rakes yapıyor, GDK. Chicago'da bir çetenin el işaretini aşşağıya doğru indirirsen ve kırarsan, Cracking Trays ''BDK'' veya Cracking Foes ''4CHk veya ViceLordk'' yaparsan o çeteye saygısızlık etmiş olursun)
Resim

Troy ''Öldürüldü'' (tanıklara göre 2 kişiyi öldürmüş, 4 ateşli saldırı ile yaralaması var), 14 Şubat 2017'de öldürülen Oblock'tan 23 yaşında bir BD (Black Disciples) idi. Troy, bilinen bir tetikçiydi ve Oblock'ın topkiller'larındandı. Troy, Paxtown'da opp bölgesinde bir dükkanda; TW ve STL üyelerinden olan TB ve Brick'i lackin (silahsız) yakalamak için bekliyordu. Brick, TB'i aradı, dükkandan içeri girdi; Troy ikisini de göğsünden vurup kaçtı. Troy, Oblock'tan çok sevilen ve saygı duyulan bir üyeydi. 2012 yılının Nisan ayında Troy'un, daha önce STL / EBT tarafından öldürülen Sheroid (Oblock) için intikam almaya çalışırken STL’in mahallesinde opp avı yaparken Doc (EBT) öldürdüğü, göğsünden birden fazla kez vurduğu iddia edildi. Birkaç ay sonra Ekim ayında Troy, Jmunna (Oblock) ve Von (Oblock) ile P5(Jaro) vurmaya gittiğinde birkaç Jaro üyesi tarafından vuruldu, Von'da Modell'i (STL) öldürürken isabet aldı. 2012'de ertesi ay Troy ve Jmunna; STL bölgesinden bir kadından bilgi alıp BossTrell'i (STL) öldürdü . İddiaya göre Troy ve Jmunna, Trell'in arkasından gizlice geldiler ve Trell'i kafasından vurdular. Haziran 2013'te, BossMoney (Oblock), Stunna'ya (Suwu) ateş etti ve Troy'da oradaydı. Nisan 2014'te K.I (EBT), Wooski (STL) ile buluşmaya gittiğini tweetledi. BigA (Oblock), Von, BossMoney ve Troy hemen o konuma gittiler ikisini de öldürmeye çalıştılar, EBT'nin bölgesinde; K.I ve Butta'yı (STL) beraber yürürken gördüler, ateş etmeye başladılar, toplam 9 kez vuruldular. Butta da vuruldu ama kaçmayı başardı. Troy 2015 yılının başlarında tutuklandı ve 2016 yılının ortasına kadar serbest bırakılmadı. T.Roy’un ölümünden sonra, TW / Jaro / STL’den bir çok üye ölmeye başladı.







(MIVL ''Mafia Insane Vice Lords'' ve Face World'e ''GD seti'' saygısızlık yapıyor)
Resim

Lil Scrapp ''Öldürüldü'' (tanıklara göre 2 kişiyi öldürmüş), 7 Haziran 2014'te öldürülen, MOB’den 17 yaşındaki bir GD’ydi. Scrapp, bilinen bir tetikçi ve MOB’un topkiller'larından biriydi. Scrapp STL / EBT'ye çok yakındı. Scrapp ve Bruce mahalledeydi, 3 kişi yürüyerek geldi ve ateş etmeye başladılar. Scrapp birçok defa vuruldu, Bruce'da bacaklarından vuruldu, sonra o 3 kişi arabaya bindi ve polisle bir kovalamaca yaşadılar ama kaçtılar. Scrapp olay yerinde öldü, Bruce hayatta kaldı fakat bir ay sonra Temmuz ayında vurularak öldü. Scrapp’ın katili olduğu iddia edilen kişi Lil Boo’dur (600) (öldürüldü) ve Lil Boo’nun o gün yanında bulunan Jusblow’dur (600). MOB Scrapp aynı zamanda bir rapçi ve MOB'dan çok saygın ve sevilen bir üyeydi, Scrapp sokak itibarını çok önemseyen biriydi. 2011 yılının Eylül ayında Scrapp, Steve'in sokaktaki birinden ot alacağının haberini aldı ve Lil Steve'i (600, daha sonra set ismi Steve Drive olarak değiştirildi) öldürdü. Face (600) daha sonra Scrapp'i ihbar etti, Scrapp birkaç saat sonra tutuklandı ve birkaç ay hapis cezasına çarptırıldı. Scrapp 2011'in sonlarına doğru hapisten çıktı. 2013 yılının Eylül ayında Scrapp, Fred adında bir adamı öldürdü. Scrapp, Rooga (MOB) ve Mike'ın (MOB) (öldürüldü) kardeşidir. Scrapp, FBG Duck (STL), Brick (STL) (öldürüldü) ve Raheem (THF46) (öldürüldü) ile kuzendi.




(Y fırlatıyor, 051 ''Y''oung Money)
Resim

Montana / Mr. 46k (THF46'dan çok fazla kişiyi vurdu ve öldürdü) (tanıklara göre 3 kişiyi öldürmüş, 5 ateşli saldırı ile yaralaması var) 051YM'den sokak şöhreti ve rapçi olmasıyla dikkat çeken bir MC (Mickey Cobras). Montana, Chicago'da bilinen bir tetikçi ve 051YM'nin topkiller'larından biridir. Montana, Fatz'ın / Fathead ağabeyidir (051) (öldürüldü). Montana, küçük suçlar işleyerek sürekli hapishaneye girip çıkan biridir ve hapishanede uzun bir yaralama geçmişine sahiptir. Montana 2011 yılında, Quint'i (THF46, ünlü bir çete üyesi) (öldürüldü) bir drive-by yaparak öldürdü, bu suikasttan sonra Chicago'da Mr. 46k olarak tanındı. O yıllarda Montana'nın, basketbol sahasında yaşanan bir tartışma sonrasında Tony'yi (THF46) öldürdüğü iddia edildi. Görgü tanıklarına göre Tony saygısızca şeyler söyledi ve ''Dropping Y'' (051 Young Money çetesine saygısızlık) yapmaya başladı. Ayrıca bunun ne kadar doğru olduğundan emin değilim ama Montana arabaya bindi ve kaçan THF üyelerini kovalamaya başladı. Ocak 2012'de Montana, 2016 yılının sonlarına kadar 4 yıl boyunca bir silah davası nedeniyle tutuklandı. 2017'de, BobO'yu (THF46) (öldürüldü), PD (051) (051 Drilla'nın kardeşi) ile birlikte hapisten çıktıktan birkaç dakika sonra vurdu ve öldürdü. Montana, Chicago’da çok az bilinen bir rapçidir ve eğer rapi ciddiye alınırsa G-Herbo veya Chief keef gibi çok ünlü olabilir. “Tana 2x”, “Facts” ve “Rock” şarkılarıyla tanınır. Monarch, Drilla (051) ve Oochie (051) ile en iyi arkadaştır. Montana, Lil Marc (051) (öldürüldü), Tstreetz (051) (öldürüldü), Boom (051) (öldürüldü) ve Kiddo (051) (hapiste) ile yakındı. Montana, Ario (051), Melly (051) (yakın bir zamanda öldürüldü), PD (051), Aero (051), Nez (TTB), Millz (051) ve daha pek çok kişi ile yakındır. Geçmişte Montana'nın arası Diddy Grove (800 DMG) ile harikaydı, 051 YM TYMB ve Jaro City ile cliqued up olunca ve Diddy Grove üyeleri buna tepki gösterince araları bozuldu. “800K” adlı bir şarkısı da youtube'da var. Şu anda Montana bilinmeyen suçlamalarla cezaevinde (bir başka silah davası) ancak birkaç ay içinde çıkması bekleniyor.









Resim

Kiddo (tanıklara göre 2 kişiyi öldürmüş, 4 ateşli saldırı ile yaralaması var), geçtiğimiz yıllarda silahlı hırsızlık nedeniyle hapse atılan 051YM'den bir MC (Mickey Cobras), Kasım 2012'den beri hapistedir. Kiddo Da Drilla, bir rapçi. Dediğine göre, 16 yaşındayken 9 ay içinde 3 kişiyi öldürmüş (biraz self snitching yapmış). Kiddo, çok bilinen bir tetikçi ve 051'in topkiller'larından biridir. Kiddo, bir evi soyarken, birkaç kez silahını ateşlemesine yol açan bir şeyler oldu, Kiddo daha sonra tutuklandı. Şubat 2012'de Kiddo ve Melly (051) (öldürüldü), Mthang (600), Drose (600 / Folly Boyz / Moe Town) ve Shaq'in (600) bir ara sokakta ot sattığını öğrendi ve o ara sokağa girerek üçünü de lackin (silahsız) yakaladılar, Shaq öldü, Mthang ve Drose kaçtı. Kiddo ve Melly üçüne de ateş açarken Shaq vurulduğu yere yakın bir çöp tenekesine işiyordu. 30 Haziran 2012'de, Kiddo, Lil Marc (051) (öldürüldü) ve Rocko (051) (hapiste, ispiyoncu, 051 YM hapisten çıktığı zaman öldürülecek) dahil olmak üzere, içinde 5 kişinin olduğu bir otomobilin THF46 bölgesinde drive-by yaparak, saçılan mermilerin en az 2 tanesi Twilla'ya (THF46) ve Black'e (THf46) (öldürüldü) isabet etmesi sonucu iki çeteninde arası daha çok bozuldu, Black kaçtı. Kiddo bir AK-47'ye sahipti ve hem Black'e hem de Twilla'ya ateş etmeye başladı. Twilla'nın ayrıca bir tüfeği vardı ve bu yüzden Kiddo ve Twilla birbirleri ile dürüst bir çatışma yaşadılar. Kiddo, Black'i 10 yerinden vurdu. Sonra Kiddo arabaya geri döndü ve Twilla onların arabalarını vurmaya başladı. Daha sonra Kiddo, Kasım 2012'de Trixx'i (600) öldürdü. Trixx, Twitter'da Kiddo ve Fatz (051) (öldürüldü) hakkında saygısızca konuştu. 2 gün sonra Trixx gece geç saatlerinde arabasında müzik dinliyordu, Kiddo arabanın yanına gizlice yürüdü sonra da Trixx'i göğsüne birden çok kez ateş etti. Kiddo (051), Melly (051), Millz (051), Smooth (800 / Diddy Grove) (yaşıyor) ve Streetz (051) (öldürüldü) ile en iyi arkadaşdı. Kiddo, Fatz (051) (öldürüldü), TTB Nez (Suwu TTB / F.O.A. / Family Overall), Drilla (051) ve KeKe (051) ile yakındı. Kiddo, Priboy'un ağabeyidir (051). Kiddo'nun hapisten çıkış tarihinin 2024 olduğu söyleniyor

051 YM'nin 800 DMG ile aralarının iyi olduğu zamanlar, sağdaki Kiddo Da Drilla, sırasıyla; Dropping L (Lamronk ''600 BD'', STLk ''Saint Laurent, GD seti''), Dropping 6 (600k), Five High (Black P. Stone'un onuruna), Dropping W (Welch World setine saygısızlık) ve Y (051 'Y'oung Money) fırlatıyorlar.


Folly Boyz A.K.A Moe Town'dan G-Ball atış talimi yapıyor.




Drill Müziği
Drill müziği (ayrıca "Drill Scene", "Drill-hop" "Drill Rap" veya basitçe "Drill" olarak da bilinir. Hip Hop'un bir alt türüdür. Bu rap müziği Chicago'nun en popüler müziklerinden biridir, şiddetli sözler, uyuşturucu temalı şarkılarla işaretlenmiştir ve bir şekilde Chicago'dan tipik bir gangsterin günden güne hikayesini anlatmaktadır.

Tarihçe
"Drill" kelimesi ilk olarak Chicago'dan bir rapçi olan Pacman (Dro City üyesi, Gangster Disciples) tarafından kullanıldı. Drill müziğini tanımlamak için kullanılabilecek tek bir özellik yoktur, sanatçıdan sanatçıya değişir ve oldukça yeni olduğu gerçeğini değiştirmez. Ülkenin farklı bölgelerinden gelen yeni sanatçılar kendi dokunuşlarını eklerken Drill müziği; günden güne değişiyor. Tek bir özellik Drill müziğini tanımlayamasa da, çoğunda mevcut olan bir tanımlayıcı vardır ve bu tanımlayıcı da şiddettir. Drill şarkılarının büyük çoğunluğunda rapçinin hayatından bazı suçluluk unsurları içerme eğilimindedir; örneğin, Black Disciples çetesinin üyesi olan Chief Keef, çetesinin faaliyetleri hakkında sık sık “John Madden” şarkısında olduğu gibi birçok şarkısında bunu belli eder (self snitching yapıyor).

Çeteler
Chicago, çeteler ve silahlarla doludur, bu nedenle Chicago'da yaşayan sivil beyazların çoğu Drill şarkısından, çete hayatından ve Chicago'daki silah kültüründen ağır şekilde etkilenmesi ve özenmesi şaşırtıcı değildir. Pek çok Drill rapçisinin rakip çetelerini şarkı sözleriyle alay ettiği bilinen bir şeydir, Chief Keef'in “Fuck Tooka Gang” “Tooka Gang” Gangster Disciples çetesini aşşağılaması gibi.




Resim
Isaiah ''Zeko'' Walker
Isaiah "Zeko" Walker, Chicago'nun Güney Yakası'ndaki bir McDonalds dükkanının önünde çıkan bir kavga sırasında öldürülen 051 Young Money çetesinden 18 yaşında bir çete üyesiydi.

Isaiah "Zeko" Walker'ın ölümünün ardından, 051 Young Money üyeleri Isaiah ''Zeko'' Walker'ın onuruna "Zeko World'' ü yarattı.



Resim
Aiki Muhammad
Aiki Muhammad, bir partide vurulmuş, hastahaneye götürüldüğü sırada yaralanmaları sonucu ölen 17 yaşında bir çete üyesiydi. Aiki, P. Rico ve Lil JoJo gibi rapçileri içeren bir Insane Gangster Disciples çetesinin bir seti olan Bricksquad'in bir üyesiydi. 6 Temmuz 2011'de, Aiki arkadaşlarıyla bir partide iken, Aiki, Daniels’ın şapkasını arkadaşına borç vermeyi reddetmesinden kaynaklanan ateşli bir tartışmaya katıldı. Evin dışındayken ve hala tartışırken, Daniels bir silah çaktı, Aiki'ye doğrulttu ve Aiki ellerini yukarı kaldırıp savaşmaya hazır bir dövüş duruşu yaptı, ancak Daniels onunla savaşmaya niyetli değildi, onun yerine silahını çıkardı ve Aiki'yi 4 kez vurdu.

Aiki Muhammed'in onuruna Bricksquad çete üyeleri, Aikiville takma adını almaya karar verdi.



Resim
Antonio ''Fathead'' Davis
Antonio Davis (Fathead), 22 Haziran 2012'de Illinois, Chicago'daki South Side Hamilton Park semtinde vurularak öldürülen 14 yaşında bir çete üyesiydi. Antonio Davis, 'Fathead' veya basitçe "Fatz" olarak adlandırıldı ve bir Mickey Cobras seti olan 051 Young Money'den bir çete üyesiydi.

22 Haziran 2012'de Antonio "Fathead" Davis mağazadan bir içki almak için 22 yaşındaki kuzeni Erika ile birlikte yürürken, THF 46 üyelerinin ve Moe Town üyelerinin içinde olduğu bir minivan tarafından saldırıya uğradı. Erika olay yerinden kaçarken, THF 46 üyeleri ve Moe Town üyeleri Fathead'i defalarca vururken Davis'in son anlarına tanık oldu.




Resim
Anthony Welch
Anthony Ray Welch 11 Ekim 1990'da Chicago, Illinois'de doğdu. 15 Mayıs 2010'da East 40th Street ve South King Drive yakınlarında öldürülen Black Disciples'dan bir çete üyesiydi. 15 Mayıs günü akşam saat 7.00 civarında, Welch vurularak öldürüldü.

Welch'in ölümünün ardından, çetesinin üyeleri onuruna "Welch World" yaratmaya karar verdi. Drill müziğinin yükselişinden dolayı, birçok kişi Welch World'ü duymaya başladı.




Resim
Arieus "Ari" Fitch
Arieus "Ario" Fitch, Illinois, Chicago'dan 051 Young Money çetesinin bir üyesidir. 2015 yılında tutuklandı ve 15 yaşındaki Raheem Dameron'un ölümünden sonra birinci derece cinayetle suçlandı.



Resim
Glo Gang, GBE, Glory Boyz Ent.
Glo Gang, lideri Fredo Santana, Capo, Tadoe, Blood Money, Ballout, Tray Savage, Lil Reese, Gino Marley, Justo ve son olarak Chief Keef'ten oluşan bir Chicago rap grubudur. Glo, “GLOry” kelimesinden alınmıştır ve çetelerinin parladığını belirtmek için “glo (w)” u kullanmışlardır. Bazen kendilerini 1017 Glo Gang olarak adlandırıyorlar.



Glo Gang Üyeleri
  • Chief Keef
  • Lil Reese
  • Fredo Santana
  • Capo
  • Tray Savage
  • Gino Marley
  • SD
  • Ballout
  • Tadoe
  • Red Chapo
  • Benji Glo
  • Rocaine
  • Terintino
  • Lil Flash
  • Mane Mane
  • Stunthard Buda





Suçlarda En Çok Kullanılan Silahlar
Suçlular suçlarını işlemek için bir silah kullanır, FBI istatistiklerine göre suçlular tarafından en çok kullanılan silahlardan ikisi silah ve bıçaktır.
The National Crime Victimization Survey (NCVS), suçlarda hangi silahların kullanılmış olduğunu izler. Şiddet içeren bir suç işlendikten sonra, kurbana suçlunun herhangi bir silah kullanıp kullanmadığı sorulur.

NCVS’nin 2009 yılı istatistikleri, hangi silahların hangi suçlarda ne sıklıkta kullanıldığına ilişkin bazı ilginç bilgiler içermektedir.

  • Suçluların %22'si, tüm şiddet suçlarında bıçak, silah veya başka bir nesne ile silahlandırıldı.
  • 2009 yılındaki şiddet içeren suçların %8'i suçlu tarafından kullanılan bir ateşli silah kullanımını içermiştir.
  • Soygunların %47'sinde silahlı bir suçlu vardı.
  • Soygunların %28'i ateşli silah kullanarak işlendi.
  • Yaygın inanışın aksine, çoğu tecavüz suçlu tarafından silah kullanılmadan işlendi.


Resim

Ahbir "D.Rose" Sardin (3 leşi var) bir Folly Boyz üyesi. (Black Peace Stone seti) çok sevilen bir üye ve bilinen bir katil. Kuzeni FBG Duck (STL). 2011 yılında, 15 yaşındayken, diğer 600 üyeleri ile birlikte Seen Dale'ı (STL) öldürdü. Doc'ı (No Luv City) vurdu ve öldürdü. Lil 'Marc'ı (051YM) vuran ve öldüren silahlı adamlardan biriydi. Hapishaneye girip çıktı. Venzel "Big V" Richardson (TW) 'ı öldürdüğü için 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı . Çoğu kişi D.Rose'un masum olduğunu ve Big V'yi Lil'Los'un (Front$treet) vurduğunu söylüyor.



Resim
(Die Y yapıyor, 051 Young Money çetesine saygısızlık)

Leonard "L'A Capone" Anderson (1 leşi var), 600'den bir Black Disciple idi. Çok sevilen bir üyeydi ve setinden bilinen bir rapçi idi. Lil Chief Dinero (GMEBE) ile kuzendi. Tay (600) ve Jb Bin Laden (400East Murda Drive) en yakın arkadaşlarıydı. Omar / Odey'i (E-Spot) vurdu ve öldürdü. Ayrıca, Fathead / Fatz (051YM) ve Modell (STL) cinayetlerine yardım etti / vardı. 2013 yılında bir şarkıyı kaydettikten sonra bir studyonun arkasından yürüdü, Lil'Mick (051YM) bir sokakta onu bekliyordu ve yürüdü, ona ateş ederek iki kez vurdu ve öldürdü. Daha önce BossTrell (STL) tarafından vuruldu (vefat etti). Lil'Mick, L'A Capone'un öldürülmesiyle ilgili olarak 60 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.



Resim

Devon '' Big Kutthroat '' Davis (6 leşi var) 21 Yaşında bir KTS (Kill To Survive), Vice Lords üyesi. Babası Big Vinnie (KTS) idi (hayatta değil). Dre (KTS) ve Lil 'Vinnie (KTS) kardeşleriydi. Zeko'nun kuzeniydi (051YM) idi (vefat etti). Posto'nun (LakeSide) en iyi dostuydu (vefat etti). Gotti (8X13), Roc (NLMB), Alamo (NLMB), Big Los (NLMB) ve Fearro'yu öldürdü (Sirconn City Gangsters). Kobe'yi (NLMB) öldürürken Posto ile birlikteydi. Ayrıca, Johnno'nun (Sirconn City Gangsters) öldürülmesine yardım etti. 2015 yılında, Kutthroat Von, Sirconn City Gangsters (Gangster Disciples seti) üyeleri tarafından öldürüldü.




Resim

Marc "Lil 'Marc" Campbell (1 leşi var) 051YM' den 20 yaşında bir Mickey Cobra idi (bir Renegade Mickey Cobras / Black P. Stones seti). C-Ball (STL), Tooka (STL) (hayatta değil) ve Sko'nun (EBT) kardeşi idi. Çetesinde çok sevilen biriydi ve bilinen bir shooterdı. Geçmişte Billionaire Black'in kolyesini çaldı (STL). Shothon'u öldürdü (Welch World). Ayrıca Lil Tony (THF46)' nin öldürülmesinde yardımcı oldu. Lil 'Marc, Black Disciples çetesini dissledi. 28 Mart 2014'te, D.Rose (600) tarafından öldürüldü. 051YM, Lil Marc'ın onuruna setin ismine ''Marc Block" adını verdi.




Resim
(Mobb'ın M'sini fırlatıyorlar, yada Welch WorldK'de olabilir, VL fırlatıyorlar, Foe 'Four' fırlatıyorlar.)


Lil 4 Mobb / HazelMobb, Rogers parkda; 4 Corner Hustlers ve Vice Lords setidir, sevilen üyeleri Lil 4 öldükten sonra Lil 4 Mobb olarak isimlerini değiştirdiler.
-
Tanınmış Üyeleri: Tmula,Young Dolo,TruFoe,Lil 4(Ölü),Teezy(Ölü),Lil Solid, Nation, Lil Dula, Keno
-
Oppları: TFG(GD), Hoola Gang(BPSN), PBG(GD)
-
Öldürdükleri Opplar: Red(TFG),Dirt(HoolaGang),Banks(HoolaGang),Fatty(HoolaGang),Kyro(HoolaGang),KD(HoolaGang) ve fazlası
Young Pappy'i öldürdükleri iddia ediliyor.


Resim

S-Dub, 72nd-73rd ve Paulina-Winchester'da bulunan bir Gangster Disciples setidir. Baber Gang olarak da biliniyorlar.
-
Tanınmış Üyeleri: Debo, Bang Bang, Juball, Monk, Tido, King C.O, Gucci, Carto,Baber(Ölü), Juelz, Lil Chris
-
Oppları: Redtape(BD), Chuncky City(GD), 3rd Gang(GD/BD), Faceworld(GD/BD), Glizzy Gang/Tim City(New Breeds)
-
Dostları: 7-Deuce(GD), Crashtown(GD), HoodVille(GD), SmashVille(GD), Dumpstreet(GD), Insane City / Nune World(GD)
-
Öldürdükleri Opplar: Dero(Glizzy Gang), Lil Tim(Glizzy Gang), Ced(3rd Gang), Get Em(Red Tape), Queemoe(3rd Gang), Kaki(Chunky City), Marco(3rd Gang), Steve(3rd gang) ve fazlası





Resim

Jig Dogs, 43rd-45th King-Indiana'da bulunan bir Gangster Disciples setidir, ayrıca ''Bolla Gang ve ''Goon Squad'' olarak da biliniyorlar.
-
Tanınan üyeleri: :Zeus Money, J.Sony, Boola(ölü), Banga(ölü), Mello G
-
Oppları: Dell Mobb(GD), OBN(BD), WWDC(BD/GD),THF 46(BD/MC), THF 44 (MC), Murdatown AAB (GD/BD), TYB (MIVL)
-
Dostları: BBD/Freesmoke (MIVL), Touchmoney (GD)


Resim

Cranktown, 61st-63rd Stony-Kimbark'da bulunan bir Black P. Stone setidir.
-
Bilinen üyeleri. 180(ölü), J-Roc(ölü), 187(ölü), Sergio(ölü), Hell Rell
-
Oppları: Dro City (GD/BD)
-
Dostları: Chieftown(BPS), Stony Spot(BPS), 800 DMG(MC), 650(BPS), Hitzsquad/AAB(GD/BD)
-
Öldürdükleri Opplar: Pacman(Dro City), Dro(Dro City), Drematic(Dro City/Mac Creek) ve fazlası







Resim

Melly (leşleri 7-8x), 1 Eylül 2019'da öldürülen 051YM'den 27 yaşındaki Renegade BD (lll) idi. Melly, iyi bilinen bir shooter ve 051'in topkillerlarından biriydi. Melly bir gece Jaro City mahallesinde bir partideydi ve Nate (TW) Melly'i birden çok kez vurdu. Melly aslen MetLife üyesiydi, bu yüzden BD idi. Şubat 2012'de Melly ve Kiddo (051) Shaq'ı (600) öldürdü (merhum). Kiddo ve Melly, Shaq'ı işerken vurdular. Mart 2015'te Melly OTF Chino'yu (THF46) (merhum) öldürdüğü iddia edildi. Chino arabasında oturuyordu, Melly arkasından geldi ve onu birkaç kez vurdu. Chino, Lil Durk'un (Lamron) menejeriydi. Mayıs 2015'te Melly Raheem'i (THF46) (merhum) öldürdü. Raheem birkaç gün önce Melly, Aero (051) ve Ario'yu (051) vurmuştu. Melly intikam için geri döndü ve Raheem'i bir sokakta vurdu. Kasım 2016'da Melly, Lil Dell'i (Folly) (merhum) öldürdüğü iddia edildi. Lil Dell bir arabada oturuyordu ve Melly Lil Dell'i defalarca vurdu. Birkaç gün sonra Melly'nin Trayvon'u (THF46) (merhum) öldürdüğü iddia edildi. MaulTown Melly'e bilgileri verdi ve Trayvon'u bir iskelede yakaladı, onu birkaç kez vurdu. Ağustos 2018'de Melly, Twhy'yi (GGE) (merhum) öldürdü. Twhy, bir arabanın dışında duruyordu. Ekim 2018'de Melly'nin Bayby D'yi (CentralCity) (merhum) öldürdüğü iddia edildi. Melly, Lil Durk’un kardeşi D-Thang'ı (Lamron) öldürmeye çalışıyordu, bunun yerine Lil Durk'un kuzeni olan Baby D'yi öldürdü. Melly'nin hem Nuski (Doggpound) (merhum) hem de Lil Boo'nun (600) (merhum) ölümünde olduğu iddia edildi. Melly Woo'nun (051) abisiydi, CurtMac (MuBu) (merhum) ve G-Slim'in (NLMB) (merhum) yeğeniydi. Aynı zamanda Lil Rob (Lamron) (merhum), Cortney (TYMB) ve Cortize'in (TYMB) kuzenidir. Melly, Motor (Jaro) (merhum) ile en iyi arkadaştı. Ayrıca Aero, Krump (MuBu) (merhum), Ario, Fatz (051) (merhum), Lil Marc (051) (merhum) ve daha birçok 051, 757, Jaro ve GeoDrive'a yakındı. Melly’nin ölümünün onuruna 051 MellyWay adını aldı.